Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Poplach na Farme: Ten chlap je úchylák!

Ľubomír Filkor si so záľubou poobzeral dievčatá v bielizni. Zobraziť galériu (9)
Ľubomír Filkor si so záľubou poobzeral dievčatá v bielizni.

SENICA - Myslí len na sex?! Ľubomír Filkor (46) sa pred markizáckymi kamerami na statku netají tým, že mu chýba manželka. Jej neprítomnosť si však naplno vynahrádza tým, že pokukuje po nežnejšej časti súťažiacich. Ako prezradil, vrcholom jeho druhého dňa na Farme bolo kúpanie žien, pri ktorom celý čas asistoval. Otázkou je, ako dlho mu takúto pomoc budú tolerovať. Eva Orolínová (19) ho totiž označila za úchyláka!

Ľubomír Filkor sa na Farme nesťažuje na žiadnu robotu. Trápi ho totiž niečo celkom iné! „Nikto ma dnes nepobozkal, to mi tak chýba. A nehovorím o tých ostatných veciach,” narážal v utorkovej epizóde pred Monikou Haklovou na absenciu intímnych chvíľ. Pre blondínku toto v podstate nevinné ženáčovo vyhlásenie neznamenalo žiadne varovanie. A tak ho z ľútosti objala a neskôr sa pred ním dokonca kúpala.

Väčšina súťažiacich žien berie učiteľa ako neškodného, a tak nemajú problém premávať sa pred ním v bielizni. Dokonca mu dovolia asistovať im pri očiste svojich tiel. Ten si to však užíva viac, než by nežnejšiemu pohlaviu mohlo byť milé. „V dnešný deň som sa dosť potešil, hlavne večer, pretože som mohol byť účastníkom kúpania dievčat,” prezradil Filkor do kamery.

Jeho správanie a narážky na sex však začínajú byť podozrivé najmladšej farmárke. Na statku boli ešte len druhý deň a už Ľubomíra zaradila do nelichotivej kategórie mužov. „On je taký úchyláčik, hovorí vtipy len o sexe. Ja sa ho normálne bojím,” vyhlásila Eva Orolínová.

Ak tento jej pocit začnú zdieľať aj ostatné ženy, zrejme si radšej budú vodu do kúpeľa zohrievať samé. Čomu sa v podstate môže potešiť Filkorova manželka. V tom prípade by sa už nemusela pozerať na to, ako jej manžel očumuje dievčatá v bielizni. Topky.sk sa ju pokúšali k tejto téme osloviť, ale nepodarilo sa nám s ňou spojiť.

Viete kedy dávajú najbližšiu Farmu? Zistíte to s tv programom telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu