Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas na oficiálnej markizáckej FOTO: To si fakt nikto nevšimol TOTO?!

Zlé oblečenie, zlá póza. Blanka Janečková z Hlasu má vďaka tvorcom fotografií na konte menší trapas. Zobraziť galériu (9)
Zlé oblečenie, zlá póza. Blanka Janečková z Hlasu má vďaka tvorcom fotografií na konte menší trapas.

BRATISLAVA - Zabudli na detaily! Televízia Markíza sa rozhodla pred priamymi prenosmi Hlasu Česko Slovenska nafotiť súťažiacich, ktorí sa prebojovali až do tejto fázy speváckej šou. Pózovanie evidentne prebiehalo v uvoľnenej atmosfére. Celkovo dokonalý výsledok má však menšiu chybičku krásy. Blanke Janečkovej (36) sa totiž vypomstila nepozornosť prípravného tímu. Vďaka šatám bez rukávov a zdvihnutej ruke ukázala do objektívu neoholené podpazušie.

Ups, toto si nevšimli?! V rámci Hlasu Česko Slovenska zajtra odštartujú priame prenosy, kam sa prebojovali len tí najlepší. Televízia Markíza sa preto rozhodla finalistov nafotiť na oficiálne snímky. Spoločné zábery súťažiacich z každého tímu svedčia o tom, že zámerom bolo uvoľnené pózovanie, čo sa aj podarilo. 

Zdá sa však, že bezprostredná atmosféra v štúdiu spôsobila aj nepozornosť realizačného tímu. Výsledná snímka tímu Majka Spirita totiž nie je úplne dokonalá. Nevidiaca Blanka Janečková na nej prekvapuje neoholeným podpazuším. 

Škoda, že si to nikto z tvorcov nevšimol. Stačilo speváčke obliecť šaty s rukávmi alebo pre ňu vybrať pózu, pri ktorej by neestetické chĺpky nebolo vidno. Problém by ľahko vyriešil aj zásah grafika. Ten mohol partiu jednoducho vyretušovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu