Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Darina parťáčka kašle na slušnosť: Ale no, toto dámy nerobia!

Marta Jandová sa počas priameho prenosu uvoľnila. Keď sa vypli kamery, sedela s bosými nohami vyloženými na stolčeku. Zobraziť galériu (6)
Marta Jandová sa počas priameho prenosu uvoľnila. Keď sa vypli kamery, sedela s bosými nohami vyloženými na stolčeku. (Zdroj: showpix.cz/Markíza)

PRAHA – Priame prenosy speváckej šou Hlas Česko Slovenská sú poriadne náročné nielen pre samotných súťažiacich, ale dávajú zabrať aj pätici koučov. Svoje o tom vie najmä ženská časť odborníkov, teda Marta Jandová (40) a Dara Rolins (41). Práve mladšia zo spomínaných dám sa včera večer akosi pozabudla a mimo kamier sa naplno uvoľnila.

Pre krásu sa trpí! Toho si je vedomá snáď každá jedna žena. Medzi pomerne bolestivé záležitosti pre niektoré z nich patrí aj nosenie sexi lodičiek na vysokých podpätkoch. Tie si na včerajší priamy prenos speváckej šou Hlas Česko Slovenska obula aj koučka Marta Jandová. V červených črievičkách však dlho nevydržala.

Počas prestávok, keď boli kamery vypnuté, sa totiž brunetka bez okolkov vyzula a bosé nohy si vyložila na stolček. Svojou bezprostrednosťou tak mnohých zarazila. Zaskočení zostali aj televízni diváci, keď sa počas rozhodnutia objavila na pódiu taktiež bez topánok. Zdá sa, že Martička nepotrebuje byť dámou za každých okolností a pred dokonalým imidžom u nej vyhráva skôr pohodlnosť.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu