Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráska z Rafťákov sa strápnila na večierku: Hanba na 100 rokov!

Tereza Voříšková sa pred pár dňami poriadne strápnila - opitá kopala všetkých navôkol. Zobraziť galériu (6)
Tereza Voříšková sa pred pár dňami poriadne strápnila - opitá kopala všetkých navôkol. (Zdroj: showpix.cz)

PRAHA - Pod parou! Stredajší večer sa u našich západných susedov niesol v znamení premiéry komédie Všiváci. Jednou z hlavných hrdiniek príbehu je aj mladučká herečka Tereza Voříšková (24), ktorú môžu slovenskí diváci poznať napríklad z komédie Rafťáci. Počas slávnostného večera do seba kráska liala jeden pohár vína za druhým. Jej smäd po alkohole mal za následok poriadny trapas - brunetka si vyrobila hanbu na pekne dlhú dobu.

Uplynulú stredu uvádzali naši západní susedia do sveta filmovú novinku Všiváci. V českej komédii stvárňuje hlavnú úlohu herečka Tereza Voříšková. Sympatická brunetka nebola počas slávnostného večera stredobodom pozornosti len na filmovom plátne. Pohľady všetkých prítomných totiž strhávala najmä po slávnostnej premiére.

Hneď po odprezentovaní nového filmu začala do seba nalievať jeden pohár vína za druhým. A poriadne to prehnala. Vypila ich totiž toľko, že sa nedokázala ďalej ovládať. Vynucovala si pozornosť hostí. A ak to nešlo po dobrom, jednoducho ich začala kopať bosou nohou do zadku. 

Okrem toho sa vešala hereckým kolegom okolo krku, prehnane sa zabávala a keď už bola zo svojho vyčíňania unavená, jednoducho si v letných šatočkách sadla na zem. S brunetkiným opileckým rošádom napokon skoncovala jej mama. Dcéru schmatla a odviedla ju domov. Bolo to už ale neskoro - mladučká herečka si stihla vyrobiť hanbu minimálne na 100 rokov dopredu.

Tereza Voříšková to s alkoholom na premiére filmu Všiváci poriadne prehnala. Ľudí navôkol začala bezdôvodne kopať bosou nohou.
Zobraziť galériu (6)
Tereza Voříšková to s alkoholom na premiére filmu Všiváci poriadne prehnala. Ľudí navôkol začala bezdôvodne kopať bosou nohou.  (Zdroj: showpix.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu