Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mareš strápnil súťažiacu v priamom prenose na Markíze: Leoš, daj si facku a preber sa!

Leoš Mareš to počas predposledného kola šou Hlas Česko Slovenska prehnal. V priamom prenose strápnil súťažiacu Lo Hrůzovú. Zobraziť galériu (23)
Leoš Mareš to počas predposledného kola šou Hlas Česko Slovenska prehnal. V priamom prenose strápnil súťažiacu Lo Hrůzovú. (Zdroj: tv makriza)

PRAHA - Toto prehnal! Leoš Mareš (38) je u našich susedov dobre známy svojským štýlom moderovania. Často ľuďom dáva aj poriadne pikantné otázky, ktoré ich veľakrát dokážu priviesť do úzkych. No v Hlase Česko Slovenska to tentokrát naozaj prepískol. V priamom prenose strápnil súťažiacu Lo Hrůzovú (24), keď sa jej necitlivým spôsobom začal vypytovať na jej ťažké životné obdobie bez domova. Za to si vyslúžil poriadnu kritiku zo strany divákov - tí mu odkazujú, aby si dal facku a prebral sa!

Mal by si dvakrát premyslieť, čo napokon vypustí z úst! Aj takéto odkazy nechávajú diváci Hlasu Česko Slovenska moderátorovi Leošovi Marešovi. Ten to totiž počas posledného priameho prenosu markizáckej šou poriadne prehnal.

Hoci úlohou moderátorov je súťažiacich počas vysielania najmä podporovať a podržať v prípade, že si vypočujú kritiku od porotcov, český moderátor zjavne svoju úlohu v projekte pochopil úplne opačne. Pred celými dvoma národmi sa mu totiž podarilo strápniť súťažiacu Lo Hrůzovú. Začal sa jej bez štipky citu vypytovať na ťažké životné obdobie, kedy bola ryšavka bez domova. 

„Ja tu čítam, že nejakú dobu bývaš na ulici alebo si bývala. Mohla by si nám to nejak rozviesť? To si naozaj  bývala na ulici ako homeless, ako bezdomovec? Lebo keď si nemala kde bývať, to si naozaj bývala na ulici? Takže si bývala v krabici alebo pod dekou?“ pýtal sa nechápavo moderátor, ktorý súťažiacu svojou netaktnou otázkou zjavne zaskočil.

Napriek tomu, že dievčina dovtedy po vydarenom speváckom výkone rozdávala úsmevy, ten jej po nepríjemnej otázke doslova zamrzol. „Ty brďo, ja mám niekedy problém ti odpovedať na tie otázky, ako ich podáš,“ odpovedala vykoľajená Hrůzová. „To je strašne blbé o tom hovoriť, to je na dlho,“ pokračovala speváčka, ktorá takýto prístup od neho evidentne neočakávala. 

Mareš si preto za svoje nepremyslené otázky na internete vyslúžil poriadnu kritiku. Fanúšikovia extravagantnej speváčky si ho totiž zobrali na paškál a výrečného Čecha rozhodne nešetrili. „Leoš, siahni si na čelo, či nemáš horúčku. V priamom prenose sa opýtať na niečo také. Nedivil by som sa, keby si tam na teba otvorila hubu a jednu ti natiahla. Ja tam stáť namiesto nej, tak ti ten mikrofón niekam narvem. Fakt, daj si facku a preber sa,“ odkázal svojskému moderátorovi jeden z divákov. „Leoš, nebolo ti trápne takto zhodiť Lo pred Slovenskom a Českom? To je súkromná vec, myslím si, zbytočne si ju s tým znepokojil,“ pridali sa k rozhnevaným priaznivcom ďalší.

Mareš by si zrejme naozaj mal začať dávať väčší pozor na to, čo napokon vypustí z úst. Svojimi nepremyslenými hláškami sa mu totiž nedávno podarilo v makizáckom Hlase zahanbiť aj Zuzanu Kamencovú

Výsledky 3. semifinále: 

Tím Dary a Marty

Finále: Andrea Holá

Diváci poslali domov Elišku Mrázovú. 

Tím Michala Davida

Finále: Vendula Příhodová

Diváci poslali domov Zola Leba.

Tím Majka Spirita

Finále: Martin Císar

Diváci poslali domov Blanku Janečkovú a Martina Svátka. 

Tím Josefa Vojtka

Finále: Lo Hrůzová

Diváci poslali domov Simonu Gážikovú. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu