Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tina s dvojitou bradou, Čírová ako starena: Uf, toto nevyšlo!

Moderátorka Tina sa obliekla do rozgajdaného outfitu, speváčka Mária Čírová pripomínala účesom starenu. Zobraziť galériu (35)
Moderátorka Tina sa obliekla do rozgajdaného outfitu, speváčka Mária Čírová pripomínala účesom starenu.

BRATISLAVA – Krok vedľa! V utorok večer sa v našom hlavnom meste konal žúr speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Zišli sa na ňom nielen hlavní protagonisti, ale aj viacero známych tvárí z nášho šoubiznisu. Azda najviac pútala pozornosť speváčka Mária Čírová (25), ktorá prekvapila účesom. So strapatými vlasmi neidentifikovateľnej farby totiž vyzerala, akoby zostarla do dôchodkového veku. Párty outfit nevyšiel ani moderátorke Tine (30). V rozgajdaných kúskoch a s dvojitou bradou vyzerala ešte mohutnejšia, než v skutočnosti je.

Už budúci týždeň začínajú priame prenosy speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Tvorcovia projektu usporiadali pri tej príležitosti párty, na ktorej sa zišli nielen koučovia a moderátori, ale aj samotní súťažiaci. Tí už čoskoro zabojujú o výhru v podobe 80 tisíc eur, takže mali poslednú možnosť naplno si vyhodiť z kopýtka.

Zábava sa konala na bratislavských Zlatých pieskoch. Žúrovať vyrazilo niekoľko markizákov, no nechýbali napríklad ani speváčky Dominika Mirgová a Mária Čírová. Obe interpretky si obliekli farebné outfity. Druhá spomínaná však bola neprehliadnuteľná kvôli čomusi inému. Mária má totiž momentálne ťažko identifikovateľnú farbu vlasov, ktorá jej v kombinácii so strapatým účesom rozhodne nepridala na kráse.

Moderátorka Tina mala v porovnaní s Čírovou vlasy učesané, no rozgajdané oblečenie ju výrazne rozširovalo. Pred kamery však chodí tmavovláska dokonale upravená, stajlisti sa usilujú nedostatky jej postavy maskovať. Mladá mamička si zrejme na svoj imidž mimo žiary reflektorov až tak nepotrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu