Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čírovej netradičné Vianoce: Toto jej môže každá žena len závidieť!

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vie si to zariadiť! Speváčka a mama dvoch detí Huga (5) a Zoe (2) - Mária Čírová (24), nezažíva taký vianočný stres ako mnoho iných žien. Ako totiž prezradila, partner Marián Kachút (40) jej s prípravami výrazne pomáha. Ba čo viac, celú večeru má každý rok pod palcom on sám.

Speváčka Mária Čírová sa na tohtoročné Vianoce veľmi tešila. Bodaj by aj nie, keď o to najnáročnejšie - štedrú večeru, sa postará jej polovička. „V našom prípade je to tak úžasné, že môj muž veľmi rád varí. A priznávam, sme spolu 6 rokov, a ja som ešte štedrú večeru nevarila. Pozerám s deťmi rozprávky a staviam stromček. On varí kompletku, s úsmevom prezradila interpretka, ktorej nejedna žena môže iba závidieť.

Ak by ste si však mysleli, že kuchyňu pred sviatkami okupuje iba Marián, mýlili by ste sa. „Ja sa starám o koláčiky, to ma veľmi baví. Je to moja parketa. Nie, že by som nevedela uvariť tú večeru, ale jeho to baví, pre neho sú to Vianoce,“ obhajovala svoju nečinnosť pri príprave hlavného pokrmu brunetka.

Počas slávnostného večera servírujú doma kapustnicu z údenej makrely. Je to recept mojej svokry. Je to naozaj výborné. Náš jedálny lístok je mix kuchýň z mojej a manželovej strany,“ odvetila mamina dvoch ratolestí, ktoré si už v lete pripravili pre Ježiška dlhý zoznam želaných darčekov.

„My máme taký zvyk, že u nás deti dostávajú jeden darček. Kedysi sme ich mali aj päť a viac, no vždy to bolo tak, že prvá hračka zaujala najviac a už si nevšímali ďalšie. Tak sme si povedali, že napriek dlhému zoznamu vyberieme jeden. Už minulý rok to malo úspech. Zabavili sa ním na tri hodiny,“ uzavrela tému Vianoc Čírová.

Prečítajte si: Vianočný koncert Márie Čírovej: Publikum očarila emóciami aj nečakaným hosťom

Vianočné TV Tipy: Veľký prehľad najlepších filmových hitov na Telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu