Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takto sa chodí do spoločnosti? Čírová vizážou zaskočila hostí!

Mária Čírová v spoločnosti pripomínala poľovníka oblečeného v čipkovaných šatách. Zobraziť galériu (18)
Mária Čírová v spoločnosti pripomínala poľovníka oblečeného v čipkovaných šatách. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Toto radšej nie! Mária Čírová (25) vždy pútala pozornosť svojou nežnosťou a ženskosťou. O to väčším prekvapením bolo, aký outfit zvolila na stredajší krst knihy Sladkosti bez výčitiek. Do spoločnosti totiž blondínka dorazila v čiernych čipkovaných šatách a v gumákoch rovnakej farby. Zaklincovala to veľkým zeleným poľovníckym kabátom.

V Bratislave sa v stredu večer krstila kniha s názvom Sladkosti bez výčitiek od autorky Tatiany Jelínek. Zbierka plná zdravých receptov zaujala mnoho známych žien slovenského šoubiznisu. Preto si nemohli nechať ujsť jej slávnostné uvedenie do sveta. Jednou z tvárí šoubiznisu bola aj dvojnásobná mamička a zároveň speváčka Mária Čírová. 

Vždy upravená interpretka, známa najmä tým, že si na akcie vyberá outfity plné nežnosti a ženskosti, však tentokrát prekvapila nie práve najšťastnejšou voľbou oblečenia. Na podujatí totiž pripomínala poľovníka v gumákoch a v čipkovaných šatách, ktorý si neplánovane odskočil do spoločnosti. 

Ako inak by sa dala vysvetliť táto kombinácia kúskov, ktoré vizuálne vôbec nejdú dokopy? Ale blondínka zrejme vie, čo robí... Veď nie je to tak dávno, čo sa aktívne začala venovať móde, ako jedna z nádejných módnych návrhárok. 

Okrem známej blondínky sa na akcii objavila napríklad aj markizáčka Diana Hágerová, jojkárska moderátorka Stanislava Pavolová, misska Veronika Vágner Husárová, tvár televízie TA3 Lucia Forman Habancová, moderátorka Fashion TV Mária Zelinová, či Adela Banášová. Tá bola nielen moderátorkou večera, ale zároveň aj krstnou mamou knihy. Zábery z krstu nájdete v našej GALÉRII>>

Mária Čírová svojou nezvyčajnou voľbou oblečenia prekvapila hostí.
Zobraziť galériu (18)
Mária Čírová svojou nezvyčajnou voľbou oblečenia prekvapila hostí.  (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu