Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vulgárna porota markizáckeho Hlasu: Po*iči, čakal som, že to roz*ebeš o zem!

Porota šou Hlas Česko Slovenska používala v stredu poriadne pikantný slovník. Zobraziť galériu (6)
Porota šou Hlas Česko Slovenska používala v stredu poriadne pikantný slovník. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jeden vulgarizmus za druhým! Viac ako speváckymi výkonmi pútala v stredu šou Hlas Česko Slovenska poriadne pikantným slovníkom. Ten nečakane použili koučovia, ktorí na adresu nádejných spevákov použili tieto vybrané slová hneď viackrát. Zatiaľ čo Majk Spirit (29) slovom po*iči okomentoval zaujímavý spevácky výkon súťažiaceho Víta Sourala, jeho kolega Josef Vojtek (48) si zas zanadával v súvislosti s vystúpením Elišky Mrázovej. Televízne pípače tak boli v plnej pohotovosti.

Napätie v šou Hlas Česko Slovenska každým kolom stúpa. Súťaž totiž pomaly mieri do finálových kôl a koučovia rozhodujú o tom, ktorí zo súťažiacich sa v nich napokon objavia. Nepretržitý tlak a veľká zodpovednosť sa však po toľkých týždňoch na porotcoch zjavne podpísali. V poslednom, a teda rozhodujúcom K.O. kole, totiž hneď dvaja z nich razom vypustili nahromadenú paru. Výsledok? Tvorcovia museli pípať jeden vulgarizmus za druhým. 

Ako prvý zaskočil všetkých svojím drsným slovníkom Pepa Vojtek. Ten zrejme pozabudol, že sedí v porotcovskom kresle a snímajú ho televízne kamery. Výkon nádejnej speváčky, ktorá si k svojmu vystúpeniu zobrala aj hudobný nástroj ukulele, totiž okomentoval slovami okorenenými o pikantné sloveso. „Čakal som, že to ukulele na konci roz*ebeš o zem,“ zahlásil kouč.

K rebelantskému rockerovi sa po pár minútach pridal aj Majk Spirit. Ten predviedol, že ani jemu nie je hrubší slovník vzdialený. Výkon jedného zo svojich spevákov totiž opísal veľmi „kreatívne“. „Po*iči,“ vychrlil zo seba. 

Za kratší koniec v kole plnom pikantných poznámok rozhodne neťahali ani moderátori večera. Keď Tina pred zrakmi všetkých divákov hovorila Leošovi Marešovi zážitok zo zákulisia, tiež si nedávala servítku pred ústa. „Išla som do cateringu okolo šatne Dary a Marty. Mali otvorené dvere, no nevšimli si to. A vraveli, že sme úplne nah*vno moderátori. Úplne, že zle,“ povedala speváčka o vypočutom rozhovore. 

No porotcovia aj moderátori by si na svoje slová mali začať dávať väčší pozor. Od budúceho týždňa totiž štartujú priame prenosy. A v nich už tvorcovia nestihnú vypípať nevhodné slová. Aby za to nelietali pokuty...

Pozrite si najlepšie vystúpenia zo včerajšieho vydania Hlasu Česko Slovenska

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu