Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Členom SDKÚ záleží na budúcnosti strany, tvrdí Frešo

Pavol Frešo
Pavol Frešo (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Za uplynulých päť dní doručili členovia strany Pavlovi Frešovi takmer 130 stanovísk a pripomienok k tézam Generálnej línie na roky 2012 - 2014, v ktorej predstavil víziu obnovy SDKÚ-DS ako modernej ľudovej strany.

Sú medzi nimi doplnenia, nové návrhy a tiež aj podporné stanoviská. „Je to signál, že členom SDKÚ-DS záleží na budúcnosti strany a že sa zaujímajú o ponuky kandidátov. Najviac postrehov smeruje práve do oblasti pilierov modernej ľudovej strany. Podľa pripomienok členskej základne by sa SDKÚ-DS viac mala venovať každodenným problémom strednej vrstvy, mladých rodín, ale aj živnostníkov a malých podnikateľov. Členovia SDKÚ-DS strane pripomínajú aj to, aby sa viac venovala vidieku," uviedol kandidát na predsedu SDKÚ-DS Pavol Frešo.
      
Podľa jeho slov pracujúci ľudia na vidieku tvoria základ podpory stredopravých strán všade na svete. „Myšlienka návratu ku koreňom, ktoré z SDKÚ-DS urobili lídra stredopravých strán, je aktuálna. Je to vidieť aj na regionálnych konferenciách, na ktorých sa diskutuje o programoch kandidátov,“ dodal Frešo.
      
O novom vedení SDKÚ-DS rozhodnú delegáti strany na kongrese v Banskej Bystrici 19. mája.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu