Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Incident počas mítingu Smeru: Musela zasahovať aj polícia!

Míting Smeru Zobraziť galériu (3)
Míting Smeru

BRATISLAVA – Na bratislavskom námestí SNP sa dnes odohrala predvolebná dráma. Na mítingu strany Smer museli dokonca zasahovať aj jednotky polície. Dôvodom bola potýčka medzi členom strany a jedným z návštevníkov.

Incident nám potvrdil bratislavský krajský šéf Smeru Martin Glváč. „Tento muž chodí provokovať na väčšinu mítingov. Tentokrát to však presiahlo všetky medze slušnosti. Najskôr začal našim mladým dievčatám nadávať do ľavicových p.. a bolševických svíň a keď sme ho upozornili, že nech je k dámam slušný, záutočil fyzicky,“ prezradil Glváč. Muž následne podľa Glváča zaútočil na jedného z členov, ktorý mu chcel dohovoriť. Jedna facka mu mala zasiahnuť vraj aj tvár. Následne dorazila policajná hliadka, ktorá monitorovala námestie aj kvôli neskorším protestom Gorila.


Podľa Glváča mal muž provokovať aj tým, že sa vydával za fotografa jedného z denníkov a v tesnej blízkosti fotografoval členov Smeru a pritom im mal nadávať. Spomínaný muž sa nám však ozval do redakcie a tvrdí, že to bolo úplne inak a Smeráci klamú. Tvrdí, že si iba míting fotografoval, čo sa očividne politikom nepáčilo.

„Snažili sa ma vyprovokovať. Nebavil so sa s nimi ani jedným slovom. Tak poslali neskôr za mnou človeka s fotoaparátom, ktorý sa ma pýtal prečo som si to fotil. Stál som asi 5 metrov od ich stánku a rozprával som sa s jedným prítomným na mítingu. Keď som na jeho otázky ani na druhy krát neodpovedal sotil do mňa. Ja som sa bránil a odsotil som ho od seba. Jemu spadli z nosa okuliare a to bolo všetko,“ napísal nám návštevník. Navyše tvrdí, že osočovanie zo strany Smerákov, že chodí na ich mítingy a provokuje sú hlúposť. „Ja som na žiadnom mítingu žiadnej strany nebol. Bola to len náhoda, že som sa vracal cestou z mesta domov nakoľko neďaleko bývam. Hneď som išiel na policajnú stanicu vypovedať v danej veci,“ dodal. Kde je teda pravda musí definitívne vysvetliť až polícia.

Míting Smeru
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky.sk)

Stali ste sa svedkom takejto alebo inej zaujímavej situácie počas predvolebných mítingov? Pošlite nám fotky alebo váš príbeh na tipy@topky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu