Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zásnuby v priamom prenose: Fico dohadzoval svojho syna Bugárovej dcére!

Chcel by Fico Bugára do rodiny? Zobraziť galériu (2)
Chcel by Fico Bugára do rodiny? (Zdroj: SITA,)

BRATISLAVA - Spoločensko-politická diskusná relácia Zoči voči, ktorú vysiela STV v utorok večer, sa na chvíľu zmenila na zoznamku pre tínedžerov. Šéf Smeru Robert Fico sa zachoval ako starostlivý otec a zisťoval, či by jeho 18-ročný syn Michal nemal nejaké šance u rovnako starej dcéry lídra Mostu-Híd Bélu Bugára.

Moderátorka Anna Vargová, ktorá hostila líderské trio z politických strán Smer-SD, Most-Híd a KDH, ani len netušila, kam "nevinný" preslov Jána Figeľa povedie. Ten pred voľbami nezabudol prízvukovať, že za 18 rokov ich vlády sa Slovensko podarilo doviesť k úspešným výsledkom. Samozrejme tieto slová boli vodou na mlyn pre Roberta Fica, ktorý mal voči takému dlhému obdobiu výhrady a okresal ho na 18 mesiacov.

Fico sa nechal počuť, že 18 rokov má tak akurát jeho syn, čoho sa chytil Béla Bugár a spomenul, že v tom istom veku je aj jeho Krisztínka. Šéf Smeru vtedy ani na okamih nezaváhal a koaličnému politikovi navrhol, že ich potomkovia by sa mohli pokojne zoznámiť. Zaskočený predseda Mostu však nechcel ďalej rozvíjať túto tému a Fica diplomaticky "odbil" tým, že on nemôže za svoju dcéru rozhodovať.

Hoci Robert Fico túto malú žoviálnu vsuvku použil skôr na odľahčenie, nikdy sa netajil ani tým, že v politike je jeho vzorom rímsky diktátor Gaius Julius Caesar. Ten na získanie moci zvykol využívať pakty uzatvorené pomocou rodinných zväzkov a v histórii rozhodne nebol prvým ani posledným. Keďže však v modernej spoločnosti o výbere životného partnera rozhodujú mladí ľudia sami, podobné plány by nemuseli mať veľký úspech.

Za zmienku by ešte mohol stáť fakt, že Ján Figeľ, ktorý má tri dcéry, bol po celý čas nejako  "podozrivo" ticho.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu