Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Matovič: Keď bude Ficových 40 zbojníkov v parlamente, postrážime ich

Igor Matovič
Igor Matovič (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ak Smer-SD nechá na svojej volebnej listine iba 40 ľudí, líder hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti Igor Matovič je pripravený okamžite vzdať sa svojej kandidatúry vo voľbách.

"Keď bude 40 zbojníkov Roberta Fica v parlamente, naši ľudia ich tam už postrážia... Teraz uvidíme, či Robert Fico je chlap alebo obyčajný táraj," povedal dnes líder hnutia Igor Matovič.
      
Reagoval tak na stredajšie (16.2.) vyhlásenie volebného lídra Smeru-SD. "Radšej by som išiel do parlamentu so 40 poslancami, ale pri predstave, že tam bude normálne politické prostredie a bude tam prebiehať normálny súboj, ako ísť niekde a byť vystavený tomu, že niekto na vás vykrikuje z rečníckeho pultíku, že ste debil, potom sa škrtí v parlamentnom bufete s iným poslancom," poznamenal Fico na adresu Matoviča. Kritizoval pritom nedostatočnú kultúru, ktorú podľa neho nové politické subjekty do pléna priniesli.
      
Matovič však podobné obvinenia odmieta a tvrdí, že len nazýva veci pravými menami. Trvá na tom, že má právo nazývať ľudí "hlupákmi" či zlodejmi, ak nimi sú. Na otázku, či sú jeho obvinenia na adresu predstaviteľov Smeru-SD obvinenia alebo otázky, odpovedal, že sa to verejnosť dozvie vtedy, keď Fico prijme jeho výzvu na spoločnú diskusiu v médiách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu