Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poslanec Galbavý ako akčný hrdina: Slovensko vďaka nemu len o sekundu uniklo záhube!

Tomáš Galbavý sa v predvolebnej kampani predstavil ako herec. Zobraziť galériu (4)
Tomáš Galbavý sa v predvolebnej kampani predstavil ako herec.

BRATISLAVA – Zaujímavý spôsob predvolebnej kampane si zvolil poslanec SDKÚ Tomáš Galbavý. Kým minulý týždeň zaujal zverejnením súkromného telefónneho čísla priamo na volebných bilbordoch, len pár dní nato prekvapil svojimi hereckými vlohami. Predviedol sa ako akčný hrdina, ktorý má Slovensko zachrániť pred politickou skazou!

Predvolebný spot Tomáša Galbavého zobrazuje ako záchrancu, ktorého úlohou je zabrániť výbuchu v reaktore atómovej elektrárne Jaslovské Bohunice. V tmavých chodbách za tridsať sekúnd odhalí ukrytú bombu a rozhodne sa prestrihnúť červený drôtik. Túto farbu si vyberie z pochopiteľných dôvodov, vzhľadom na politickú príslušnosť. „Klip vychádza z predvolebného bilbordu SDKÚ, na ktorom je zobrazený modrý a červený drôtik s kliešťami. Chcel som slušným spôsobom poukázať na to, že voliči majú dve alternatívy. Buď sa rozhodnú pre ľavú s Ficom a jeho Smerom alebo pre stredopravú, ktorú predstavuje modrá farba,“ uviedol Galbavý.

Myšlienka nakrútiť video bohaté na symboliku skrsla samotnému poslancovi len minulý štvrtok na ceste domov a už v nedeľu sa objavilo na Youtube. „Nakrúcali sme v sobotu a v nedeľu po tri-štyri hodiny v pivničných priestoroch bratislavskej Petržalky,“ vysvetlil s tým, že video pôsobí naozaj profesionálne vďaka jeho dvom kamarátom – režisérovi a strihačovi.

To, či by si poslanec vedel predstaviť seba vo filme, nevylúčil. „Mám asi nejaké herecké danosti. Ale v tejto chvíli nie. V parlamente sa cítim ako ryba vo vode, každý politik by mal mať však tak trošku teatrálny prejav, no nemal by ho zneužívať, ale využiť úprimne,“ povedal poslanec.

Galbavý, ktorý sa pomerne nečakane ocitol na ťažko zvoliteľnom 53. mieste kandidátky, však nestráca optimizmus. „Každá pozícia je zvoliteľná,“ dodal na záver. Galbavý nie je prvý, ktorý si z politikov vyskúšal úlohu herca. V minulosti sa ako komparzista mihol v americkom seriáli Kroniky Indiana Jonesa aj minister pôdohospodárstva Zsolt Simon práve vďaka jeho fúzom, ktoré sa zapáčili režisérovi. Mimochodom, obaja politici sa na seba podobajú aj kvôli fúzom.

Stretli ste sa aj vy s podobnými vtipnými videami alebo obrázkami? Pošlite nám ich na fotky@topky.sk.

Poslanec Galbavý ako akčný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)



Galbavý ako akčný hrdina

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu