Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Deákovi sebavedomie nechýba: Takto si verí!

Braňo Deák Zobraziť galériu (6)
Braňo Deák

BRATISLAVA – Má výborný pocit! Branislav Deák (34) je známy herec, ktorý účinkuje vo viacerých divadlách, ale fanúšikovia ho poznajú aj z televíznych seriálov. O pár dní sa predvedie aj v úplne inom svetle, ako ho diváci doteraz poznali. Prijal totiž ponuku do tanečnej šou Let's Dance. A tak sme ho vyspovedali a zistili, ako je na túto šou pripravený.

Deák, Let's Dance
Braňo Deák je charizmatický herec, ktorý svojím šarmom očaril nejednu diváčku markizáckych seriálov. Hral v obľúbenom Búrlivom víne aj v seriáli Chlapi neplačú či Druhý dych. O pár dní sa objaví na obrazovkách opäť, tentoraz však v zábavno-súťažnej šou Let's Dance. My sme ho nedávno stretli a zisťovali sme, aký je to pocit, že sa po dlhšom čase opäť objaví v televízii.

„Je to výborný pocit. Teším sa na túto šou a teším sa hlavne na naše tréningy, pretože sú veľmi, veľmi príjemné. Naozaj som nečakal, že príde v mojom tancovaní taký progres, pretože som tancoval kedysi na škole, ale to bolo pred desiatimi rokmi,” povedal nám  s tým, že počas toho času sa tancu takmer vôbec nevenoval. 

„Ale našťastie svaly majú akú-takú pamäť, takže sa znova prebudili k činnosti. Dominika je síce prísna mentorka, tanečnica a učiteľka, ale ja to tiež viac-menej vyžadujem, aby bol ten, kto ma chce niečo naučiť, na mňa prísny. Tak nejako sme sa harmonicky dali k sebe, funguje to, toto je cesta k tomu, aby sme niečo vybudovali na parkete,“ prezrádza Deák, ktorý sa vôbec necíti byť tanečným drevom, práve naopak, verí si.

„Tak mám rytmus a keď má človek rytmus, je za polovicou úspechu, dá sa povedať. Alebo teda je na dobrej ceste k tomu byť dobrý,“ tvrdí Braňo, ktorému sebavedomie – aspoň, čo sa tanca týka – zjavne nechýba. Napriek tomu na každom tréningu poctivo drie a občas sa u nich na skúškach vyskytnú aj slzy.

„Ja občas stúpam po nohách Dominike, plače... No, to už som naznačil, že niekedy som bol už naozaj zúfalý, že mi to nejde,“ netajil herec, ktorý sa už na šou veľmi teší. Viac sa dozviete z videa vyššie.

Viac o téme: Braňo Deák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu