Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jojka ťahá tváre z Markízy: Aha, kto sa opäť objaví na obraze!

Televízia Joj sa rozhodla do Divokých koní obsadiť Ivanu Kubačkovú - v markizáckom Búrlivom víne si zahrala partnerku Braňa Deáka. Zobraziť galériu (5)
Televízia Joj sa rozhodla do Divokých koní obsadiť Ivanu Kubačkovú - v markizáckom Búrlivom víne si zahrala partnerku Braňa Deáka.

BRATISLAVA - Siahli ku konkurencii! Televízia Joj už dnes začína nakrúcať druhú sériu Divokých koní. Okrem starých známych tvárí sa však v obsadení objavia aj nové posily. Zaujímavé je, že obe herečky predtým účinkovali v markizáckom Búrlivom víne.

Od Búrlivého vína k Divokým koňom! Dnešok je dňom prvej klapky novej série jojkárskej ságy zo statkárskeho prostredia. Ako sme zistili, pokračovanie seriálu prinesie do tohto počinu aj zmeny – opustí ho jedna z hlavných postáv a prídu aj nové tváre. Zaujímavé je, že obe sa už predtým objavili u konkurencie.

Ivana Kubačková sa markizáckym divákom predviedla ako Mirka, ktorá mala najprv problém s drogami a neskôr nadviazala vzťah s postavou Braňa Deáka. Aktuálne však už v seriáli ani jeden z nich neúčinkuje. Fešného herca v Záhorskej Bytrici presunuli do počinu Chlapi neplačú a blondínku zlákala iná televízia. „V Divokých koňoch si zahrá nešikovnú stajníčku,tvrdí náš zdroj. 

Druhou posilou je Edita Borsová, ktorá v Búrlivom víne hrala nie príliš obľúbenú Boženku a strihla si bozkávacie scény s Marekom Majeským. V Divokých koňoch bude zrejme tiež mnohým liezť na nervy. Podľa našich informácií stvárni žiarlivú manželku Malého Johna (Martin Šalacha). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu