Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Premiéra Let's Dance už dnes večer: Súťažiaci prehovorili, čaká nás katastrofa na parkete?

Súťažiaci a moderátori šou TV Markíza Let's Dance. Zobraziť galériu (8)
Súťažiaci a moderátori šou TV Markíza Let's Dance. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Hudobník a spevák Tomáš "Yxo" Dohňanský, moderátorka Lenka Vavrinčíková a herec Branislav Deák sú už v napätí z blížiaceho sa premiérového večera tanečnej šou TV Markíza Let's Dance, ktorá odštartuje dnes večer.

Ako sa všetci traja zhodli, napriek veľkej snahe a pravidelným tréningom majú stále čo vylepšovať. „Ja trénujem len mesiac, ale poviem pravdu, je to nesmierne ťažké. Už je to iné ako pred mesiacom, no zďaleka nie také, aké by to malo byť, musím ešte veľmi veľa makať,“ povedal v rozhovore Yxo.

Ľahko sa na parkete nehýbe ani moderátorke Lenke Vavrinčíkovej. „Ja som síce od malička tancovala, aj v šou Tvoja tvár znie povedome som tancovala, a preto mi všetci hovorili, že toto bude pre mňa prechádzka ružovou záhradou. Vyzerá to veľmi krásne, ale aj ľahšie, ako to v skutočnosti je. Je to obrovská drina, všetky tie kroky, prepnuté špičky, nášľapy, držanie tela. Niekedy mám z toho hlavu ako melón. Nemyslela som si, že to bude až také náročné, úprimne,“ poznamenala sympatická brunetka.

Branislav Deák sa z tréningov napriek ich náročnosti celkom teší. „Tancuje sa mi zatiaľ veľmi príjemne, aj keď ten čas užívania si tanca ešte príde... Ja mám zároveň rád rozoberať veci až do šroubíku, tak sa v jednotlivých choreografiách dosť vŕtame. Keď som tancoval na škole, bol som skôr taký divoký, nemal som ten pohyb vôbec technicky zvládnutý a to tu nestačí. Tu sa musím hýbať naozaj skoncentrovane a skoordinovane a to je pre mňa veľká výzva,“ podotkol herec, ktorého najväčším tanečným idolom je Patrick Swayze. „Mal som také chvíľky, keď som prichádzal na tréningy, že som hovoril svojej tanečnej partnerke 'Pozri sa na toho Paťa, nie je on brutálny?' A naozaj, on je podľa mňa ten muž v tom tanci a pritom je nežný a má úplne ladné pohyby, je to gentleman, to cítiť z každého jeho pohybu. Ale nie je vôbec sranda pochopiť jeho pohyb, to je skrátka jeho a keby som sa ho snažil kopírovať, bolo by to trápne,“ povedal Deák.

Yxo zas, naopak, nekladie dôraz na eleganciu a detaily a divákov šou plánuje svojimi vystúpeniami hlavne zabaviť. „Ja som taký srandista tanečník, momentálne sa mi dokonca zdá, že som aj taký drevorubač tanečník, lebo naozaj nemám to pérovanie v nohách a chôdzu ešte dobre naučenú, ale budem teda ľudí aspoň zabávať,“ uviedol spevák, ktorý je za ponuku účinkovať v Let's Dance televízii veľmi vďačný. „Človek by mal vyskúšať všetko. Ja som za každú srandu v živote a som rád, že konečne nastal čas, aby som sa trošku naučil aj tancovať,“ uzavrel.

Viac o téme: Lenka VavrinčíkováLet's DanceBranislav DeákTomáš Dohňanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu