Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ľudí v Devínskej N. Vsi mohli postreliť aj policajti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Špecialisti z expertízneho ústavu polície preverujú vraj aj možnosť, či počas streľby v uliciach Devínskej Novej Vsi v závere augusta nezasiahli policajné guľky okrem strelca Ľubomíra Harmana aj ďalších ľudí. Napísal to dnes denník Pravda. Počas paľby medzi domami utrpelo zranenia 15 obyvateľov, okrem toho jednu ženu usmrtila strela v jej byte.

"Polícia sa zaoberá všetkými skutočnosťami týkajúcimi sa tohto prípadu a pracuje s viacerými vyšetrovacími verziami," citovala Pravda krajskú policajnú hovorkyňu Petru Hráškovú. Expertízny ústav by mal podľa denníka preskúmať asi 360 vzoriek z miesta činu, medzi ktorými sú nielen projektily, ale aj oblečenie zasiahnutých.

Bližšie podrobnosti zástupcovia polície neuviedli. Harman zastrelil samopalom päť ľudí v byte panelového domu, kde býval. Ďalšieho človeka usmrtil pred vchodom do bytovky. Následne začal strieľať po okolí a po zásahu od policajtov spáchal samovraždu. Motív jeho útoku nie je známy, špekuluje sa, že príčinou mohli byť susedské spory.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu