Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Košický zápasník vraždu prostitútky popiera

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE - Na Okresnom súde Košice I sa začal proces s niekdajším slovenským reprezentantom v zápasení Jaroslavom S. (21) z Košíc.

Bývalý zápasník Lokomotívy Košice je obžalovaný z vraždy dievčaťa (18). Podľa obžaloby ju uškrtil v novembri 2008 vo svojom aute v záhradkárskej lokalite Čičky v Košiciach. „Skontaktoval sa s ňou za účelom poskytnutia sexuálnych služieb prostredníctvom internetovej stránky...Po čine jej previazal tvár bielou plachtou, telo odtiahol na okraj lesného porastu a čiastočne zahrabal,“ tvrdí prokuratúra.

Seniorský majster Slovenska v zápasení v rokoch 2007 a 2008 na hlavnom pojednávaní odvolal svoje priznanie, ktoré po svojom zadržaní v marci 2009 urobil po niekoľkých výsluchoch pred vyšetrovateľom. Nepoprel, že dievča, s ktorým si cez internet dohodol, že mu za peniaze poskytne sexuálne služby, odviezol na miesto činu, ani to, že s ňou mal pohlavný styk. „Vyzliekli sme sa a presunuli sa na zadné sedadlo. Keď bolo po tom všetkom, zistil som, že je mimo, že nejaví známky života. Neodpovedala mi, asi som ju aj prefackal. Čo bolo potom si už nepamätám, chytila ma panika, akú som ešte nikdy nezažil,“ hovoril. Dodal, že neskôr mu došlo, že sa stalo „niečo vážne“, ale na miesto činu sa nevrátil, lebo mal strach.

Proces s mladým športovcom bude pokračovať v polovici marce. Vypovedať majú svedkovia, vrátene priateľky zápasníka, po nich znalci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu