Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ANO: Kropilák podá trestné oznámenie pre ohováranie

Stanislav Kropilák Zobraziť galériu (4)
Stanislav Kropilák

BRATISLAVA - Poslanec ANO Stanislav Kropilák podá trestné oznámenie pre ohováranie a žalobu pre poškodenie dobrého mena a na ochranu osobnosti. Rozhodol sa tak po zverejnení informácií o dopravnej nehode, pri ktorej mal ísť v protismere, mala ho naháňať policajná hliadka a mal zraziť človeka.

Podľa neho ide o hrubú manipuláciu. "Je pravda, že som narazil do značky a išiel som to oznámiť až na druhý deň, ale to je všetko, čo sa stalo," uviedol na tlačovej besede po rokovaní predsedníctva ANO, na ktorom o nehode informoval straníckych kolegov. Informácie, ktoré sa objavili v médiách, označil za nehoráznosť.

Tvrdí, že nebol pod vplyvom alkoholu a nehodu spôsobil šmyk, ktorý dostal preto, lebo na aute ešte neboli vymenené zimné pneumatiky za letné. "Osobne som hovoril s kapitánom polície, ktorý potvrdil, že medializované informácie nie sú pravdivé," vyhlásil predseda ANO Pavol Rusko. Situáciu vníma ako štvavú mediálnu prezentáciu.

"To, čo urobila televízia Joj je lož, klamstvo a nebojím sa povedať, že aj svinstvo," vyhlásil. Podľa neho mala táto správa za cieľ hrubo zmanipulovať obraz ANO v médiách. Ako však dodal, strana stojí za Kropilákom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu