Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kropilák z ANO: Naháňala ho polícia, nabúral a ušiel!

Čerstvý poslanec za ANO Stanislav Kropilák. Zobraziť galériu (4)
Čerstvý poslanec za ANO Stanislav Kropilák.

BRATISLAVA - Čerstvý poslanec za ANO Stanislav Kropilák to poriadne prehnal! V piatok sa stal účastníkom dopravnej nehody v Bratislave. Najskôr z miesta činu ušiel, v sobotu sa však prihlásil na polícii! Nehoda sa podľa TV JOJ stala po naháňačke s policajným autom.

Auto VW Bora, ktoré Kropilák šoféroval, išlo v protismere a takmer sa zrazilo s policajným autom. Unikajúceho poslanca policajti prenasledovali, no ušiel im. Auto, v ktorom jazdila bývalá basketbalová legenda, neskôr "vyletelo" v rýchlosti 100 km/h na parkovisko a zrazilo muža, ktorému prešlo po chodidlách. Opustené vozidlo sa našlo neďaleko miesta nehody. Kropilák nehodu najskôr popieral, neskôr však "farbu" priznal.

"Kvôli tomu, že sa nič nestalo, som vlastne pokračoval (v jazde) ďalej," povedal pre TV JOJ po takmer 24 hodinách. Otázne je, či poslanec nebol pod vplyvom alkoholu, pretože sa k nehode priznal až na druhý deň. Dnes by mal Kropilák vypovedať na polícii. Pred obvinením ho chráni poslanecká imunita. ANO sa zatiaľ k informáciám, ktoré odzneli, nechce oficiálne vyjadrovať a počkajú si na Kropilákovo vysvetlenie a oficiálne vyjadrenie polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu