Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

V noci sa v Bratislave opäť strieľalo

Neznámy páchateľ vystrelil niekoľko rán na 51-ročného Karola P. práve v čase, keď prichádzal domov. Zobraziť galériu (4)
Neznámy páchateľ vystrelil niekoľko rán na 51-ročného Karola P. práve v čase, keď prichádzal domov.

BRATISLAVA - Krátko po polnoci sa v Bratislave opäť strieľalo. Podľa informácií bratislavskej policajnej hovorkyne Silvie Mihálikovej, incident sa odohral dnes 25 minút po polnoci pred vchodom do obytného domu na Krásnohorskej ulici v Bratislave.

Neznámy páchateľ vystrelil niekoľko rán na 51-ročného Karola P. práve v čase, keď prichádzal domov. Muža zabili dve strely zo zbrane kalibru 9 mm. Páchateľ z miesta činu ušiel. Všetky okolnosti, ako aj motív skutku sú predmetom vyšetrovania. Ako dodala Miháliková, vzhľadom na rané štádium vyšetrovania spojitosť s podsvetím nie je možné vylúčiť. Polícia naďalej vykonáva všetky nevyhnutné opatrenia na zistenie a zaistenie relevantných dôkazov a na vypátranie páchateľa.

Podľa policajných zdrojov malo ísť o otca 25-ročného Karola P, ktorý podľa policajného viceprezidenta Jaroslava Spišiaka je "pravou rukou jeden z najbližších bojovníkov vodcu najmilitantnejšej skupiny podsvetia pôsobiaceho v Bratislave".

Mladý muž čelí obvineniam z vraždy 22-ročného Bratislavčana Petra K., ktorého mal zabiť pri petržalskom bare Boston. Pred barom ho podľa vyšetrovateľov trikrát bodol do hrudníka a jednou z rán mu prepichol aj srdce. Karol P. je aj jedným zo svedkov v prípade streľby v bratislavskom Irish Pube, kde pred niekoľkými rokmi zahynuli dvaja ľudia.

Na zastreleného Karola P. už strieľali pred rokom
Muž, ktorého dnes 25 minút po polnoci zastrelili na Krásnohorskej ulici v bratislavskej Petržalke, už raz jednu streľbu prežil. Na 51-ročného Karola P. strieľali pred rokom 17. januára v podniku na Ovsištskom námestí. Strelca, 24-ročného Pavla zadržali na úteku. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Miháliková, spojitosť medzi týmito dvoma útokmi sa bude skúmať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu