Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Streľba v Bratislave: Strieľalo sa len kúsok od policajnej stanice!

Miesto, kde sa strieľalo, v pozadí sa nachádza sídlo policajnej stanice. Zobraziť galériu (5)
Miesto, kde sa strieľalo, v pozadí sa nachádza sídlo policajnej stanice.

PETRŽALKA - Len 100 metrov od petržalskej policajnej stanice sa takmer stala vražda. V utorok večer tu neznámy strelec vypálil 12 rán na podnikateľa Tibora F. (36).

Tromi ranami ho zasiahol do chrbta, brucha a ľavého ramena. Postrelený muž "popravu" prežil. Polícia po neznámom strelcovi zatiaľ bezvýsledne pátra.

"Operovali ho sedem hodín," povedala Novému Času matka zraneného muža. "Nespala som celú noc. Útok na syna si neviem vysvetliť," dodala zúfalá žena. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Silvie Mihálikovej je stav zraneného muža stabilizovaný.

Na podnikateľa strieľali v blízkosti jeho petržalského bydliska. Výstrely sa ozvali v okamihu, keď so svojou tmavomodrou Toyotou Landcruiser zastal na Pečnianskej ulici. Strelec naňho pálil zľava, pričom niekoľko guliek vyletelo z auta pravým predným oknom. Luxusné auto má prenajaté od firmy, ktorá sa zaoberá predajom športových potrieb.

Zaujímavou zhodou okolností je, že dráma sa odohrala iba približne 150 metrov od pizzerie, pri ktorej v septembri zastrelili jedného z bossov bratislavského podsvetia Petra Čongrádyho. Po dvoch mesiacoch sa tu strieľalo opäť. Tentoraz však s menej tragickými následkami. Neďaleko miesta činu sa nachádza tiež jedna z petržalských policajných staníc. Silvia Miháliková túto skutočnosť odmietla komentovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu