Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Neznámy muž postrelil podnikateľa

Z tohto auta chcel vystúpiť Tibor F., keď ho zasiahli projektily. Zobraziť galériu (4)
Z tohto auta chcel vystúpiť Tibor F., keď ho zasiahli projektily.

BRATISLAVA - Na Pečnianskej ulici a včera opäť strieľalo! Krátko po pol ôsmej večer neznámy maskovaný strelec vypálil pravdepodobne tri rany na podnikateľa Tibora F. (36). Ten vo chvíli prepadnutia zastal s modrou Toyotou Landcruiser pri vchode do vysokého paneláka.

Projektily postreleného podnikateľa zasiahli cez zatvorené pravé predné okno do hrude. Dá sa usudzovať, že strelec čakal na obeť skrytý v tme.

Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Silvie Mihálikovej postreleného podnikateľa previezli do nemocnice na Antolskej ulici a jeho stav je stabilizovaný. Ihneď po streľbe policajti uzavreli okolie a hľadali svedkov pokusu o vraždu.

Podľa Obchodného registra zverejneného na internete bol Tibor F. jedným z trojice spolumajiteľov firmy so sídlom v Starom Meste. Firma sa zaoberá obchodovaním, prenájmom motorových vozidiel, vydavateľskou činnosťou a podnikaním v reštauračnom stravovaní.

Približne 150 metrov od miesta včerajšej streľby zavraždil doteraz neznámy vrah 9. septembra jedného z bossov bratislavského podsvetia Petra Čongrádyho, ktorý patril ku skupine sýkorovcov. Podľa znalcov pomerov podsvetia včerajší pokus o vraždu nesúvisí s bojom znepriatelených skupín takáčovcov a sýkorovcov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu