Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vykradli hospodársku budovu, ošipáreň, kravín a sklad obilia

SVIDNÍK - V pondelok popoludní zistil Svidníčan (31), že v čase od mája sa niekto vlámal do hospodárskej budovy firmy v Stročíne (okr. Svidník) a vykradol elektrickú rozvodovú skriňu.

Následne na budove bývalej ošipárne vypáčil dvere, kde opäť vykradol elektrickú rozvodovú skriňu a okrem iného ukradol neónové svetlá, zo stien elektrické hliníkové káble, ale aj železné vráta z chlievov. Rovnako vysekal a odcudzil elektrickú rozvodovú skriňu, neónové svetlá, ale aj medené káble a železné vráta z kravína. Z poslednej budovy, skladu obilia, ukradol elektromotor a hliníkové káble. Poškodenej firme vznikla škoda za 155 500 korún. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.Informoval o tom Daniel Džobanik z prešovskej krajskej polície.

Popradskí policajti vyšetrujú pondelňajšiu krádež hotovosti v jednom z miestnych autobazárov. Zatiaľ neznámy páchateľ sa niekedy od 13:00 do 14:30 vlámal do kancelárie a z neuzamknutého trezoru ukradol zväzok sto päťtisícových bankoviek. Poškodenej firme tak vznikla polmiliónová škoda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu