Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Dráma vo Zvolene! Muž strieľal z okna bytovky na bezbranné deti na ihrisku: Jedného chlapca zranil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková)

ZVOLEN - Skutočne šokujúci incident sa stal vo Zvolene na Alexyho ulici. Ako totiž informovalo mesto Zvolen 45-ročný muž mal z okna bytovky zo vzduchovky strieľať na bezbranné deti, ktoré sa hrali na ihrisku. Jedného chlapca zranil.

K streľbe na ihrisko malo dôjsť v sobotu 18. mája 2024 približne o ôsmej hodine večer na Alexyho ulici. "Podľa našich zistení 45-ročný muž strieľal zo vzduchovky z okna bytovky na deti na ihrisko pod tamojšou základnou školou na Alexyho ulici. Zranil pri tom jedného z chlapcov," informovalo o tom mesto na sociálnej sieti.

archívne video

Streľba v jednom z petržalských bytov si vyžiadala jednu obeť, muž prevoz do nemocnice neprežil (Zdroj: Topky/Maarty)

Informáciu potvrdila aj policajná hovorkyňa Mária Faltániová. „Prípad polícia objasňuje ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Poškodený utrpel ľahké zranenie ucha spôsobené výstrelom zo strelnej zbrane, ktorá bola zistená a zaslaná na expertízne skúmanie. Prípad je v štádiu objasňovania,“ skonštatovala.

Mesto po pár hodinách príspevok upravilo a skonštatovala, že "vyšetrovanie nie je ešte ukončené a zatiaľ nepotvrdilo, či išlo o úmyselný čin alebo o náhodnú strelu. To je aj dôvod, prečo sa prípad aktuálne rieši ako priestupok." 

Viac o téme: DetiIhriskoStreľbaZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu