Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Saková, Šutaj Eštok a ani Drucker sa o budúcnosť Hlasu-SD neobávajú

Denisa Saková
Denisa Saková (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ministri Denisa Saková, Matúš Šutaj Eštok a ani Tomáš Drucker (všetci Hlas-SD) sa neobávajú o budúcnosť Hlasu-SD po prípadnom víťazstve predsedu strany Petra Pellegriniho v prezidentských voľbách.

"Myslím si, že keby bol Pellegrini zvolený za prezidenta, strana si tým vie pomerne silno polepšiť. A to je iba dobré pre pokoj a stabilitu celej vládnej koalície," povedal médiám Šutaj Eštok. Pellegrini avizoval, že sa po prípadnom víťazstve v prezidentských vzdá pozície šéfa strany.

aktuálne video

Denisa Saková odpovedá na otázky ohľadne získania voličov do druhého kola volieb (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Minister vnútra doplnil, že pre stranu je prioritou funkčná a stabilná vláda. Predpokladá, že o prezidentovi sa rozhodne v druhom kole volieb. Saková hovorí o ambícii osloviť voličov ostatných kandidátov i ľudí, ktorí v prvom kole neprišli k volebným urnám. Cieľom kampane je podľa jej slov presvedčiť voličov, že Pellegrinimu ide o Slovensko a dôstojný život ľudí.

aktuálne video

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok reaguje na priebežné výsledky volieb (Zdroj: Topky.sk/Ján Zemiar)

Šéf Hlasu-SD je podľa Druckera človek, ktorý rozumie problémom ľudí v regiónoch. "Rozumie aj tým, ktorí bývajú v mestách. Ľudia ho poznajú. Je to človek, ktorý prináša pokoj a dokáže spájať," podotkol.

 

Viac o téme: BudúcnosťTomáš DruckerDenisa SakováMatúš Šutaj EštokHlas-SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu