Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krvavá dráma v Prievidzi: Hádka kamarátov skončila útokom vojenskou zbraňou! Začal sa boj o holý život

Nové farby polície a nové policajné autá Zobraziť galériu (2)
Nové farby polície a nové policajné autá (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

PRIEVIDZA – Počas sobotného dopoludnia došlo v priestoroch garáže v Prievidzi k ostrej výmene názorov medzi dvoma kamarátmi. Pri fyzickom konflikte vytiahol 28-ročný muž zo svojho ruksaku vojenský bodák, ktorým bodol 27-ročného muža do ľavej strany hrudníka.

archívne video

Muž útočil nožom vo francúzskom Annecy (Zdroj: Twitter)

"Muži sa najskôr navzájom sotili. Následne však 28 – ročný muž vytiahol zo svojho ruksaku vojenský bodák s dĺžkou čepele 26,5 cm. Pristúpil k poškodenému, ktorého týmto bodákom bodol do ľavej strany hrudníka. Zranenému poškodenému sa našťastie podarilo z garáže po útoku utiecť,“ informuje polícia.

Spôsobené poranenie ohrozilo 27–ročného muža priamo na živote, pričom si vyžiadalo okamžitý chirurgický zákrok v nemocnici.  Polícia útočníka zadržala a umiestnila ho v cele policajného zaistenia. "Po vykonaní potrebných procesných úkonov, vyšetrovateľ z Prievidze vzniesol obvinenie 28-ročnému mužovi zo zločinu Ublíženie na zdraví. Zároveň na obvineného spracoval podnet na vzatie do väzby. Či bude muž stíhaný väzobne, rozhodne Okresný súd v Prievidzi.“

Viac o téme: PolíciaPrievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu