Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Tragická nehoda pred Úradom pre ochranu ústavných činiteľov: Jeden z funkcionárov zrazil 69-ročnú ženu

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Polícia aktuálne zasahuje pri vážnej dopravnej nehode na Romanovej ulici v Petržalke, kde jeden z funkcionárov Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra Slovenskej republiky zrazil 69-ročnú ženu. Tú po brutálnom náraze odhodilo 10 metrov od miesta. Žena zrážku neprežila.

Nehoda, pri ktorej staršiu ženu odhodilo až desať metrov od miesta nešťastia, sa stala dnes približne o 16:30 na Romanovej ulici pred sídlom Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra Slovenskej republiky. Podľa informácií noviny.sk ženu zrazil jeden z funkcionárov spomínaného úradu. Na mieste okamžite smerovali všetky záchranné zložky, avšak žena zrážku neprežila.

Informáciu o nehode potvrdila aj polícia. "V súvislosti so smrteľnou dopravnou nehodou, ktorá sa stala dnes v čase o 15:21 h na ulici Romanova smer ulica Kutlíkova, je premávka riadená dopravnými policajtmi Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Momentálne je úplne uzavretá premávka od Romanovej ulice smer Kutlíkova. Vyzývame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy," poznamenali na sociálnej sieti.

K nešťastiu sa vyjadril aj hovorca Dopravného podniku Bratislava Jozef Vozár. "Od 16.30 h je obojsmerne prerušená premávka MHD na Romanovej ulici z dôvodu cudzej dopravnej nehody," povedal s tým, že autobusové linky 83, 95 a 192 premávajú odklonom po Jiráskovej a Pajštúnskej a linka 99 premáva odklonom po Osuského, Starohájskej a Kutlíkovej. 

Viac o téme: NehodaChodkyňaTragická nehodaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu