Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

AKTUÁLNA situácia na cestách! Doprava v Bratislave kolabuje: Hlásia prasknuté potrubie aj nehodu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - Dopravu v Bratislave a okolí v pondelok ráno komplikujú kolóny, hlásená je aj nehoda. Zelená vlna RTVS o tom informuje na sociálnej sieti. Upozorňuje aj na prasknuté vodovodné potrubie na Karloveskej ulici smerom do centra.

Nehoda je hlásená v bratislavskej Petržalke na Budatínskej ulici. Počítať tam treba so zdržaním v oboch smeroch. Tiež na Karloveskej ulici za farským kostolom, smerom do centra prasklo vodovodné potrubie. Na mieste sú vodári a vodiči majú prechádzať opatrne. Bratislavská vodárenská spoločnosť na webe informuje, že predbežný čas opravy je do 16.00 h.

archívne video

Dopravná nehoda v Bratislave. Vlak sa zrazil s autom. (Zdroj: Tip čitateľa)

Výstraha je aj na diaľnici D2 za výjazdom Lamač smerom na Stupavu. Autu tam podľa Zelenej vlny RTVS odletelo koleso. Na mieste sú policajti a blokovaný je jeden pruh. Stella centrum upozorňuje na kolóny, ktoré sú v Bratislave hlásené na vjazde do hlavného mesta po diaľnici D2 v smere od Stupavy, vodiči sa zdržia asi desať minút.

Tiež si počkajú do desať minút na diaľnici D1 v úseku od Zlatých Pieskov cez Prístavný most do Petržalky. Rovnako sa zdržia aj na Račianskej ulici smerom do centra. Kolóny do 15 minút sa tvoria aj v smere Dunajská Lužná - Rovinka a Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji. V smere Malinovo - Most pri Bratislave si vodiči počkajú do desiatich minút.

Viac o téme: NehodaPotrubieKolónyBratislavaZelená vlna RTVS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu