Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krvavá hádka na verejnosti v Kežmarku! Jeden z mužov vytiahol počas bitky nôž, spacifikovať ho museli svedkovia

(Zdroj: KR PZ Košice, Getty Images)

KEŽMAROK – Hádka dvoch mužov sa v Kežmarku behom chvíľky zmenila na boj o život. Dvaja mladíci sa v sobotu večer na verejnosti začali navzájom biť a napádať, až kým jeden z nich vytiahol z bundy nôž.

25-ročný muž opakovane bodol o päť rokov mladšieho muža do brucha ako aj do iných častí tela. Incident sa odohral na mieste verejnosti prístupnom, pričom trom mužom sa podarilo navzájom sa napádajúcich mladíkov od seba oddeliť. Ozbrojený mladík sa ale aj tak ešte snažil 20 ročného muža nožom napadnúť.

Na základe dôkaznej situácie bol agresor obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z trestného činu výtržníctva. Okresný vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného.

"25 ročný muž bývajúci vo Veľkej Lomnici, bol vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku na základe dôkaznej situácie obvinený zo zločinu ublíženie na zdraví v štádiu pokusu a z trestného činu výtržníctva. Okresný vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ informuje polícia. Napadnutý Kežmarčan utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú liečenie.

Viac o téme: Kežmarok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu