Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Poplach na železničnej stanici: Muž v priestoroch koľajiska dobodal len 14-ročného tínedžera

(Zdroj: Getty Images)

HRADEC KRÁLOVÉ – Česká polícia včera v popoludňajších hodinách intenzívne pátrala po páchateľovi podozrivom z vraždy tínedžera na hlavnej železničnej stanici v Hradci Králové. Muž bol pravdepodobne ozbrojený kuchynským nožom. Približne po hodine polícia zadržala 32-ročného muža. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov alebo výnimočný trest.

"Dnes sme obvinili 32-ročného muža, ktorý bol včera zadržaný, z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Obviňujeme ho z toho, že po hádke zaútočil kuchynským nožom na 14-ročného chlapca, ktorý na následky zranení zomrel. V krátkom čase podáme prokurátorovi návrh na vzatie obvineného muža do väzby.“ uviedla policajná hovorkyňa Iva Kormošová.

Polícia uviedla, že muž spáchal trestný čin v priestoroch koľajiska. "Bol zadržaný v mieste svojho bydliska v Hradci Králové. Nikto iný nebol zranený," uviedla.

Poplach na železničnej stanici

Policajti po mužovi pátrali aj na železničnej stanici, kde bola kvôli incidentu od 17:40 do 18:40 prerušená a následne obmedzená doprava. Polícia uviedla, že hľadaný muž bol pravdepodobne ozbrojený nožom. České dráhy pri oznámení dopravných obmedzení uviedli, že podozrivý sa skrýva v priestore trate. Hovorkyňa upozornila, aby sa ľudia nepokúšali hľadaného muža zadržať, ak s ním prídu do kontaktu.

Viac o téme: VraždaHradec Králové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu