Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AKTUÁLNE Bratislavou otriasa ďalší brutálny prípad: V byte našli dve mŕtvoly! Na mieste je polícia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Hlavné mesto sa ešte nespamätalo z brutálnej vraždy 48-ročnej ženy na Prievozskej ulici a už je tu ďalšia tragédia. Na Ovručskej ulici v Bratislave zasahuje polícia. V byte mali bývať traja ľudia, dvaja z nich sú mŕtvi. Na mieste zasahujú všetky zložky.

VIDEO V byte na Ovručskej ulici v Bratislave našli dve mŕtve telá

Ďalší brutálny prípad v Bratislave: V byte našli dve mŕtve telá (Zdroj: Topky/Maarty)

K tragédii došlo v byte na Ovručskej ulici. Na mieste je aktuálne polícia. Dvere od bytu museli otvoriť hasiči. Informuje o tom portál noviny.sk. "Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby prijalo hlásenie od Policajného zboru o náleze troch osôb s poruchou vedomia po otvorení bytu. Na mieste zasahovala posádka Záchrannej zdravotnej služby so súčinnosťou s Hasičskou záchrannou službou. Lekár na mieste konštatoval úmrtie u dvoch osôb mužského pohlavia neznámej totožnosti. Záchranári previezli do nemocnice tretiu osobu ženského pohlavia s poranením končatín," uviedol hovorca operačného strediska ZZS Martin Balko. 

AKTUÁLNE Bratislavou otriasa ďalší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Informácie potvrdila aj bratislavská krajská polícia, ktorá prijala v piatok krátko po 12.00 h na linke 158 oznámenie o náleze tela osoby bez známok života v jednom z bytov na Ovručskej ulici. "Policajti hodnovernosť oznámenie na mieste preverili a potvrdili, pričom bolo zistené, že vo vnútorných priestoroch bytu sa nachádzali dvaja muži doposiaľ nezistenej totožnosti bez známok života," uviedla polícia a potvrdila, že okrem muža sa v byte nachádzala aj žena v zlom zdravotnom stave. Za účelom zistenia presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy.

AKTUÁLNE Bratislavou otriasa ďalší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Pôvodné medializované informácie pritom hovorili o tom, že obeť je jedna a ide o ženu. Políciu mali zavolať susedia, ktorí cítili zápach, ktorý sa z bytu šíril. Z miesta je ešte aj teraz cítiť výrazný nepríjemný zápach.
 

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: Mŕtva ženaOvručská ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu