Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

MIMORIADNE Zvrat v prípade brutálne zavraždenej ženy (†48): Polícia už má v rukách podozrivého!

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života Zobraziť galériu (7)
V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Hlavné mesto zažilo vo štvrtok opäť tragédiu. V jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese na Prievozskej ulici našli policajti telo ženy bez známok života. Podľa susedov išlo o milú osobu s komplikovaným vzťahom, kde boli hádky na dennom poriadku. Jej partner je nezvestný a pátra po ňom polícia. Z detailov prípadu nabieha mráz po chrbte.

Aktualizované 13:15

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky zadržali v priebehu dnešného popoludnia osobu dôvodne podozrivú z predmetného trestného činu. "S osobou sú v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony," uvádza bratislavská krajská polícia.V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy.

VIDEO V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok život

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Polícia 48-ročnú ženu našla krátko po 16. hodine v bytovom dome na Prievozskej ulici na treťom poschodí. Z detailov behá mráz po chrbte. Podľa informácií TV JOJ mala byť obeť rozrezaná. Na zemi malo byť položené vedro s jej orgánmi. Vedľa tela ležalo vyrezané srdce. Žena mala mať tiež rozrezané ľavé líce, hrudník a stehno. Telo malo byť zakryté dekou, na ktorej sa mal nachádzať britský pas.

Podľa informácií TV Markíza sa z bytu často ozývali partnerské hádky. Susedia tvrdia, že bola len otázka času, kedy príde k tragédii. Úlohu mohol zohrať aj alkohol. 

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života
Zobraziť galériu (7)
V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Ako uviedol Nový Čas, obeť sa volala Patrícia a živila sa ako čašníčka. Podľa susedov bola veľmi milá osoba a ochotná pomôcť, no niekoľko rokov bojovala s alkoholom. Von často nechodila a naposledy ju videli pred Vianocami. Ďalej susedia tvrdia, že mala s partnerom komplikovaný vzťah a podľa svedkov boli hádky na dennom poriadku. "Jej priateľ často vykrikoval, že jej odtrhne hlavu," prezradila pre Nový čas suseda, ktorá mnohokrát kvôli kriku nemohla spávať.

Jej partner je nezvestný

Polícia sa dnes obrátila na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 47-ročnom Jozefovi Hanuskovi z Bratislavy. Nezvestný je od stredy 3. januára od 16.30 h, odkedy o sebe nepodal žiadnu informáciu. Polícia neskôr uviedla, že osoba bola vypátraná bez uvedenia podrobnejších informácií.

Nezvestný Jozef Hanusko
Zobraziť galériu (7)
Nezvestný Jozef Hanusko  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podľa informácií TV Markíza ide o partnera Patrície, ktorej to potvrdili ich spoloční priatelia. „Nezvestnosť osoby má súvis s predmetným prípadom,“ potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. Polícia je stále v blízkosti bytu a stráži vchod.

Jozef je kuchár a má aj svoju webstránku, kde ponúka svoje služby. Chodí variť do reštaurácii, na eventy a dokonca ponúka kuchárske umenie aj priamo v domácnostiach. Podľa vlastných slov sa v oblasti gastronómie pohybuje vyše 20 rokov a varenie považuje za svoj život.

Na miesto ihneď zamieril aj obhliadajúci lekár

Lekár Martin Balko z operačného strediska potvrdil, že vo štvrtok v popoludňajších hodinách prijali na operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby hlásenie polície ohľadom nálezu mŕtveho ženského tela vo veku 48 rokov na Prievozskej ulici. "Na miesto sme vyslali obhliadajúceho lekára,“ potvrdil. Bratislavská polícia po nájdení tela nechcela poskytnúť bližšie informácie.

Na mieste tragédie sa nachádza polícia a ohliadajúci lekár (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: Prievozská ulicaBratislavaJozef Hanusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu