Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mrazivé, odporné, hyenizmus! Internetom sa šíria údajné zábery zohaveného tela zavraždenej Patrície (†48)

 Je to presne týždeň, čo polícia objavila v byte na Prievozskej ulici v Bratislave telo Patrície († 48) Zobraziť galériu (3)
Je to presne týždeň, čo polícia objavila v byte na Prievozskej ulici v Bratislave telo Patrície († 48) (Zdroj: Topky/Ján Zemiar , Facebook/P.R.)

BRATISLAVA - Takto sa preráža dno! Je to presne týždeň, čo polícia objavila v byte na Prievozskej ulici v Bratislave telo Patrície (†48). S brutalitou, s akou došlo k vražde ženy, sa naša krajina už dávno nestretla a stále z toho behá mráz po chrbte. Napriek tomu sa ľudia neštítia pristúpiť k porušeniu ľudskej dôstojnosti. Na internete totiž kolujú údajné zábery zohaveného tela Patrície.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Prípad, z ktorého sa Bratislava ani celé Slovensko tak ľahko nespamätá. Keď 4. januára večer objavili policajti na Prievozskej ulici v bratislavskom Ružinove nehybné telo ženy, nik netušil, čo sa rozpúta potom. Na druhý deň totiž prenikli na povrch šokujúce skutočnosti. Patríciu našli v zmasakrovanom stave, mala porezané stehno, vyrezané srdce a jej orgány sa nachádzali vo vedre vedľa tela.

Ako po objavení Patrície uviedli susedia, z jej bytu sa denne ozývali hádky medzi ňou a jej 47-ročným partnerom. Polícia následne vyhlásila pátranie po jej partnerovi Jozefovi H., ktorého 5. januára popoludní aj dolapila a na druhý deň ho obvinila z trestného činu vraždy. Jozefa poslala sudkyňa bratislavského súdu do väzby v nedeľu (7. 1.) a hrozí mu trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov. 

Obvinený partner Patrície Jozef H.
Zobraziť galériu (3)
Obvinený partner Patrície Jozef H.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Na internete kolujú údajné fotky zohavenej Patrície

Od brutálnej vraždy prešiel týžden a záujem verejnosti okolo prípadu neutícha, práve naopak. Na internete sa šíria údajné fotky z miesta činu, ktoré majú zachytávať zakrvavené a čiastočne rozporciované telo nebohej Patrície. Ako informuje cas.sk, na jednom zo záberov je dokonca zachytené vyrezané srdce zavraždenej.

Či ide o pravé zábery nebohej, zatiaľ nie je jasné. Otázkou ostáva, že ak ide naozaj o  fotografie z miesta činu, ako mohlo k ich úniku dôjsť. Ako sa vyjadril pre Nový čas hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff, "vecou sa v súčasnosti zaoberá odbor kontroly Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave". Bližšie informácie podľa neho nie je možné v súčasnosti poskytnúť.

Viac o téme: VraždaPatríciaPrievozská ulicaKuchár Jozef
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu