Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AKTUÁLNE Počasie vyčíňa aj dnes: Doprava kolabuje! Na viacerých miestach hlásia nehody

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Pred Tatranskou Lomnicou smerom z Veľkej Lomnice skončilo auto mimo cesty, v úseku je silná poľadovica. Informuje o tom Zelená vlna RTVS na platforme X.

archívne video


Cesta plná vody po búrke v Bratislave: Doprava je obmedzená (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Poľadovicu hlási aj z úseku medzi obcami Uzovce a Gregorovce v Prešovskom kraji.Stella centrum informuje o nákladnom vozidle, ktoré na ceste medzi Kozelníkom a Hronskou Breznicou skončilo v priekope, pri prejazde týmto úsekom je potrebné rátať so zdržaním v súvislosti s vyťahovaním vozidla.

Nehoda je aj vo Zvolene na Sokolskej ulici pri supermarkete, havarované vozidlá blokujú stred križovatky. "Rátajte so zdržaním vo všetkých smeroch," upozorňuje Stella centrum.

AKTUÁLNE Počasie vyčíňa aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: shmu.sk)

Meteorológovia vydali varovania 

Meteorológovia uviedli, že na juhozápadnom Slovensku a v podtatranskej oblasti možno v priebehu štvrtka očakávať silný vietor. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal pre oba regióny výstrahu prvého stupňa.

Platí od 10.00 h pre okresy Bratislava, Senec, Pezinok a Dunajská Streda na juhozápade krajiny a okresy Liptovský Mikuláš a Poprad na severe. "V uvedených okresoch sa očakáva výskyt vetra, ktorý dosiahne priemernú rýchlosť 45 kilometrov za hodinu," uvádzajú meteorológovia. Výstraha pre juhozápad platí do štvrtkového podvečera, pre okresy pod Tatrami do piatkového (5. 1.) rána.

Na severnom a strednom Slovensku trvá do piatka aj výstraha pred silným vetrom na horách.Aktuálna je naďalej tiež hydrologická výstraha pred povodňami pre okresy na Záhorí, Považí, hornej Nitre, Orave, Turci, Liptove, Horehroní i dolnom Zemplíne. V okresoch Michalovce, Bánovce nad Bebravou a Prievidza je platná zvýšená výstraha druhého stupňa.

Viac o téme: NehodyDopravaPočasieKomplikácie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu