Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tragédia na východe Slovenska: Brutálny útok na dvoch dôchodcov, žena zomrela! Strašné, kto to mal urobiť

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

BARDEJOV - Veľmi tragické dopoludnie majú za sebou dnes v jednej z obcí v bardejovskom okrese, kde prišlo k fyzickému útoku na 82-ročnú ženu a 86-ročného muža. Dôchodkyňa zraneniam podľahla.

archívne video

Takmer 650-tisíc seniorov a ZŤP má príjem pod hranicou chudoby (Zdroj: TASR/Daniel Veselský)

"Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove v prípade vykonáva prvotné procesné úkony. Polícia na prípade intenzívne pracuje," uvádza polícia na sociálnej sieti. Podľa televízie Joj je podozrivou vnučka seniorov, ktorá s nimi žila v jednom dome. K incidentu malo prísť na dvore a susedia to videli. Rodičia dievčaťa sú podľa miestnych rozvedení a jej otec býval v rovnakom dvore ako starí rodičia s vnučkou, len v inom dome. "Bývali v Giraltovciach a prišli tu bývať ku babke, ona ani ku otcovi nešla," povedal pre televíziu Dušan. 

"Záchranári na mieste ošetrili 86-ročného muža, ktorého následne s polytraumou na umelec pľúcnej ventilácii transportovali do nemocnice v Bardejove. 82-ročnú ženu po ošetrení transportovali s úrazom hlavy do nemocnice v Prešove," informovala Petra Klimešová z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Babka mala zomrieť pri prevoze do nemocnice a dedko je podľa jedného z obyvateľov Koprivnice v kritickom stave. 

Podľa príbuzných mala dievčina, ktorá stojí za týmto strašným činom, psychické problémy a vraj sa liečila. Myslia si, že mohla zapiť lieky alkoholom, lebo ráno ju videli kupovať si fľašu.

Viac o téme: úmrtieSenioriútok Polícia SR/Prešovský kraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu