Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z pultov sťahujú čerstvé vajcia: Môžu byť zdraviu nebezpečné! Skontrolujte, či ich nemáte doma aj vy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Na našom trhu sa objavila ďalšia potravina, ktorá musela byť nakoniec stiahnutá. V tomto prípade ide o čerstvé vajcia, ktoré ste si mohli zakúpiť v sieti predajní Billa.

archívne video 

Akonáhle nastanú výkyvy v potravinách, nastúpi štát s regulačnými opatreniami, tvrdí Robert Fico (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Spoločnosť informovala o stiahnutí výrobku na svojej webovej stránke. Konkrétne upozorňuje na produkt BILLA Premium Čerstvé vajcia z chovu vo voľnom výbehu, 10 ks. „Nemožno totiž vylúčiť potenciálne zdravotné riziko, nakoľko na základe senzorického testu vajcia vykazujú nedostatky kvality. Z predaja sťahujeme produkty s dátumom minimálnej trvanlivosti 5.11.2023, so šaržou L: 05112023 a EAN kódom 8584444010488,“ upozornili.

Z pultov sťahujú čerstvé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Billa)

Zákazníkom sa za spôsobené nepríjemnosti ospravedlnili. „K informovaniu sme pristúpili bezodkladne, ako sme získali informáciu o výsledkoch testu. Zároveň robíme všetky potrebné kroky, aby sme zistili dôvod nekvality tovaru, a nastavili preventívne opatrenia,“ uviedli. Zakúpený tovar môžete vrátiť na ktorejkoľvek predajni Billa aj bez pokladničného dokladu a dostanete späť peniaze v plnej výške.

Viac o téme: VajciaBillaObchodStiahnutie tovaru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu