Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Škandalózny incident v kampani: TOTO je muž, ktorý uzemnil Matoviča po kopačke Kaliňákovi!

Gluck sa úderom päsťou aj pochválil na sociálnej sieti. Zobraziť galériu (4)
Gluck sa úderom päsťou aj pochválil na sociálnej sieti. (Zdroj: Facebook/Richard Glück, OĽaNO)

BRATISLAVA - Asi už celé Slovensko v týchto hodinách pozerá na zvláštne a mimoriadne vážne video bitky dvoch politických kandidátov Igora Matoviča a Roberta Kaliňáka. Dvojica sa v aute bila aj o mikrofón, pričom počas tohto incidentu dostal Matovič aj tvrdý úder päsťou, avšak nie od Kaliňáka. Za útokom stojí bývalý štátny radca Richard Glück, ktorý momentálne aj kandiduje vo voľbách!

VIDEO Práve kandidát z 53. miesta Smeru a právnik Richard Glück uštedril Matovičovi úder päsťou (incident sa odohráva v tretej minúte videa):

Potýčka Igora Matoviča a Roberta Kaliňáka (Voľby 2023) (Zdroj: FACEBOOK/ OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti)

Už z kontextu videa to vyzerá tak, že latka politickej kampane spadla na totálne dno a už ju nemožno ani podliezť. Dvaja politici sa totiž pred kamerami otvorene a fyzicky konfrontujú a ešte na tom zbierajú politické body, pričom došlo aj na údery. Aj keď v tomto konflikte sa asi nedá vyberať "dobrá strana", minimálne zvláštne vyzerá krok Richarda Glücka, ktorý kandiduje z 53. miesta na strane Smer-SD. Pritom ide o právnika.

Richard Glück pôsobil ako bývalý štátny radca za vlád Smeru a pochádza z Košíc a na kandidátke sa pýši tiež týmto titulom.

Škandalózny incident v kampani:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: strana-smer.sk)

Právnik s tvrdou päsťou

Celý konflikt sa snažil najskôr urovnať "diplomaticky" sám hovorca Smeru Ján Mažgút. Ten chcel vytrhnúť káble z megafónu, do ktorého Matovič rozpráva. Keď to nevyšlo, prišlo na fyzické strety. Celý incident OĽaNO vysielalo na sociálnej sieti Facebook. Vo videu pritom dostane aj úder päsťou, ktorý však neprichádza od Kaliňáka, ale od pomerne neznámeho muža. Neskôr sa ukáže, že ide o bývalého štátneho radcu a právnika z Košíc Richarda Glücka.

Ten sa pritom za nič nehanbí a dokonca sa útokom do tváre Matoviča hrdí na sociálnej sieti. "Toto je odo mňa pre Matoviča za všetkých Slovákov, ktorým zničil životy," píše hrdo právnik, ktorý evidentne nič neľutuje.

Škandalózny incident v kampani:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Richard Glück)

Richard Glück má pritom pomerne aj ostrý úvod na sociálnej sieti. "Hlásači tzv. vznešených liberálnych hodnôt sú tí najnetolerantnejší farizeji," píše sa v titule účtu Glücka.

Škandalózny incident v kampani:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Richard Glück)

Viac o téme: Igor MatovičSmer-SDBitkaOĽaNO a priateliaRichard Glück
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu