Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Ďalší vodiči sadli za volant pod vplyvom alkoholu: Jeden z nich spôsobil dopravnú nehodu

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj)

HORNÁ BREZNICA/ STROPKOV - Obvineniu z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky čelí 33-ročný vodič motorového vozidla. Pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu v obci Horná Breznica v Púchovskom okrese.

VIDEO Dopravná nehoda v tuneli pri Maribore

Dopravná nehoda v tuneli pri Maribore (Zdroj: Twitter/ DARS )

Ako informovala na sociálnej sieti trenčianska polícia, vodič prešiel s vozidlom mimo cestu a narazil do stromu. Po náraze sa vozidlo odrazilo späť na vozovku a zostalo prevrátené na ceste. Vodič sa nezranil, jeho 41-ročný spolujazdec utrpel ľahké zranenie. Policajti namerali vodičovi v dychu 2,33 promile alkoholu. Na vozidle vznikla škoda vo výške 15.000 eur. Mužovi zadržali vodičský preukaz, príčiny nehody polícia vyšetruje. 

 

SADOL ZA VOLANT S 2️⃣,3️⃣3️⃣ PROMILE A ZAVINIL DOPRAVNÚ NEHODU🤬 ➡V nedeľu pred pol nocou (25.06.2023 o 23.40 hod.)...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, June 27, 2023

65-ročný muž pod vplyvom návykovej látky

Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia obvinila 65-ročného muža zo Stropkova, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Muž v pondelok (26. 6.) popoludní viedol osobné vozidlo, pričom ho v Dlhej Lúke pri jednom z rodinných domov zastavila policajná hliadka a podrobila ho kontrole. "Vodič sa dobrovoľne podrobil aj dychovej skúške, kde hodnota presiahla 2,5 promile. Stropkovčan bol obmedzený na osobnej slobode," povedala Ligdayová a dodala, že prípadom sa zaoberá poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Bardejove.

Viac o téme: AlkoholNehodaVodičiPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu