Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Autobus s mladými futbalistkami narazil do stromu: Padol im priamo do cesty

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

ŽIAR NAD HRONOM - Tešili sa na zápas, no cestu im doslova a do písmena skrížil strom. Priamo pred autobus spadol hrubý konár, do ktorého havarovali. Stálo pri nich šťastie, dievčatám sa nič nestalo.

archívne video

Pri vážnej nehode na diaľnici D2 v smere do Česka sa zrazil autobus a kamión (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

Incident sa odohral pri Žiari nad Hronom. V autobuse cestovali mladé futbalistky z MFK Žarnovica, ktoré mierili na zápas do Lučenca. Informuje o tom TV Joj. Našťastie, nikto sa nezranil, zničili sa iba čelné sklá. Ani po nepríjemnom zážitku to futbalistiky nevzdali a na zápas ich odviezol náhradný autobus. Padnutý hrubý konár ohrozil aj kamión idúci za autobusom, ktorý doňho narazil tiež. 

V piatok prišlo k havárii autobusu a osobného auta na ceste medzi obcami Trhovište a Pozdišovce v michalovskom okrese. Skončila tragicky, pri nehode zomrel jeden človek a zranili sa tri deti. 

Len päť dní dozadu prišlo tiež k hrozivej nehode autobusu, pri ktorej sa zrazil s kamiónom, na diaľnici D2 v smere do Českej republiky. Bol plný maďarských seniorov, ktorí cestovali na výlet do Prahy. Bilancia nehody bola tragická, jeden človek pri nej zomrel a viacerí skončili v nemocnici.

Viac o téme: NehodaAutobusFutbalistiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu