Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

POZOR Známa značka sťahuje z trhu obľúbenú pochúťku: Hrozba alergických reakcií! Ľuďom vracajú peniaze

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA – Obľúbenú pochúťku musia sťahovať z trhu. Alergikom by totiž mohla spôsobiť vážne komplikácie. Reč je o chuťovke Müller Vegan Mousse čokoláda na kokosovom základe (2 x 70 g) od mliekarne Alois Müller.

Ako vysvetlila samotná firma, kvôli technickej chybe pri výrobe sa do výrobku dostala mliečna bielkovina, ktorá nebola súčasťou receptúry. „To môže viesť k možným alergickým reakciám u ľudí, ktorí trpia alergiou na mliečnu bielkovinu. Pre ľudí bez alergie na mliečnu bielkovinu je tento výrobok vhodný na konzumáciu bez obmedzenia,“ upozornili.

POZOR Známa značka sťahuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mullermilch.sk)

Týka sa to však iba konkrétnych výrobkov a to s dátumom minimálnej trvanlivosti 13.05.2023 a 27.05.2023. Všetky ostatné výrobky podľa firmy dotknuté nie sú. „Žiadame alergikov, aby sa zdržali konzumácie vyššie uvedených výrobkov s uvedeným dátumom spotreby a aby príslušné výrobky vrátili na predajné miesto. Tam vám bude vrátená čiastka za výrobok, a to aj bez predloženia účtenky,“ vyzvali.

„Spoločnosť Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG. sa veľmi ospravedlňuje za nepríjemnosti a ďakuje všetkým zákazníkom a spotrebiteľom za pochopenie. Spotrebitelia môžu získať ďalšie informácie pod telefónnym číslom +420 734 156 252,“ dodali.

 

Viac o téme: AlergiaSťahovanie z trhu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu