Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VAROVANIE Predajne dm sťahujú ďalší výrobok! AK máte domá túto maškrtu, v žiadnom prípade ju nejedzte

BRATISLAVA - Sieť predajní dm sťahuje ďalší svoj výrobok. Tentokrát ide o obľúbenú dobrotu - korenené mandle v japonskej tamari omáčke. Nie je totiž možné vylúčiť, že v uvedenom výrobku sa môže vyskytovať zvýšené množstvo horkých mandlí.

"Z dôvodu preventívnej ochrany spotrebiteľa sťahujeme z predaja výrobok dmBio korenené mandle v japonskej tamari omáčke, 50 g s minimálnou dobou trvanlivosti 15. 12. 2023 (číslo šarže 0722121202) a 01.12.2023 (číslo šarže 0722112901). Číslo šarže a minimálna doba trvanlivosti sa nachádzajú na zadnej strane obalu, v bielom poli vpravo dolu," uviedla sieť predajní na sociálnej sieti Facebook. 

 

Vážení zákazníci, z dôvodu preventívnej ochrany spotrebiteľa sťahujeme z predaja výrobok dmBio korenené mandle v...

Posted by dm drogerie markt Slovensko on Friday, March 31, 2023

Podľa nich totiž nie je možné vylúčiť, že v uvedenom výrobku sa môže vyskytovať zvýšené množstvo horkých mandlí. Upozornili, že pri konzumácii horkých mandlí sa počas trávenia uvoľňuje kyselina kyanovodíková. V určitých prípadoch môže viesť k príznakom otravy, akými sú bolesť hlavy, nevoľnosť alebo zvracanie a prejavili by sa čoskoro po konzumácii. Pokiaľ sa tieto príznaky prejavia, odporúčajú zákazníkom vyhľadať lekára.

"Prosíme vás, aby ste predmetný výrobok nekonzumovali a priniesli ho do ktorejkoľvek dm predajne, kde vám naši zamestnanci poskytnú ďalšie informácie ohľadne postupu pri jeho vrátení," odkázali zákazníkom. "Kvalita a bezpečnosť výrobkov sú našou najvyššou prioritou, a preto sa úprimne ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu a komplikácie. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom správy alebo tu v komentári," dodali. 

 

Viac o téme: UpozornenieDm predajneKorenené mandleSťahovanie výrobkuZákoazníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu