Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Narodeninový ZVRAT u Hegerovcov: Premiér spadol na politické dno a prekvapenie od manželky, môjho Ediho si nedám!

Heger musel po náročnom týždni hľadať pokoj v náručí manželky. Zobraziť galériu (3)
Heger musel po náročnom týždni hľadať pokoj v náručí manželky. (Zdroj: Facebook/Demokrati)

BRATISLAVA - Bol to víkend ako zo zlého sna. Minimálne z pohľadu úradujúceho predsedu vlády, ktorý v tom istom týždni oslavoval vlastné narodeniny. Čo sa dialo pár hodín pred štvrtkovým kolapsom vlády Eduarda Hegera? Manželka Lucia ho prekvapila u barbera s tortou, no následne opäť musela premiérovi poskytnúť náruč po prehratom politickom zápase.

VIDEO Hegerova manželka si dala tú námahu a narodeniny mu spestrila prekvapením u barbera:

Hegerova manželka chcela manžela prekvapiť narodeninovou tortou, netušila, že o pár dní príde koniec vlády (Zdroj: Facebook/Demokrati)

Týždeň začal dobrou náladou a tortou

"Môj manžel má dnes veľa práce, tak ako každý deň, a tak som sa rozhodla, že ho v jeho narodeninový deń prekvapím u kaderníka," zahlásila Lucia Hegerová, ktorá sa s tortou vybrala priamo za svojou polovičkou. Heger presne tretieho mája v stredu oslavoval svoje 47. narodeniny, no to ešte netušil, aká pohroma sa na neho valí o 24 hodín.

Skončil politickou porážkou a koncom vo funkcii

Prišiel však šok v podobe štvrtka a piatka, kedy sa z vlády postupne odobrali Samuel Vlčan a následne po Hegerovom prejave v televízii aj Rastislav Káčer. Ten ho navyše veľmi pravdepodobne opustí aj v rámci straníckej politiky a následnym odchodom z Demokratov, ktorých zakladal.

Po definitívnom odchode Káčera už premiér cez stránku Demokratov verejne zdieľal zábery z toho, ako ho utešuje jeho jediná, milovaná manželka Lucia.

Narodeninový ZVRAT u Hegerovcov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Demokrati)

Manželka Lucia sa za neho verejne postavila

Lucia Hegerová následne aj verejnosti adresovala niekoľko slov, ktoré mala potrebu ako polovička premiéra povedať. "V nasledujúce dni sa k môjmu manželovi bude vyjadrovať všelikto a viem, že väčšina komentárov bude vysoko negatívnych v zmysle, aký bol neschopný a slabý premiér, ktorý nekonal, ako mal. Ja ako jeho manželka však vidím muža, ktorý posledné roky obetoval všetko svoje úsilie a čas, ktorý mal (podľa mňa aj taký, ktorý už nemal odkiaľ mať), na úkor spánku, rodiny či času pre seba pre dobro tejto krajiny, za čo sa mu dostávalo hejtov, výsmechu a kopancov od neraz blízkych ľudí, ktorí mu mali kryť chrbát," posťažovala sa pani Hegerová, ktorá zdieľala aj ďalší spoločný záber zamilovanej manželskej dvojice.

Narodeninový ZVRAT u Hegerovcov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Lucia Hegerová)

Napriek tomu sa podľa nej "nikdy nevzdal a bol schopný udržať neudržateľné pohromade vyše dvoch rokov, vyrokovať množstvo dohôd a zachrániť kopec zákonov a reforiem, ktoré by bez jeho osobného nasadenia nikdy neprešli". "Je samozrejmé, že urobil chyby, lebo kto naozaj niečo robí, ich nevyhnutne spraviť musí. Ja si však vysoko cením jeho pokoru, s ktorou je schopný predstúpiť pred ľudí a pomenovať ich a vysloviť svoju ľútosť," skonštatovala Lucia Hegerová.

Edi je čestný a láskavý, odkazuje jeho manželka

Následne Hegera popísala ešte podrobnejšie, pričom ho nazvala aj familiárne - Edi. "Edi je čestný, láskavý, múdry a mimoriadne schopný muž a ja som šťastná, že môžem kráčať po jeho boku. Som presvedčená o tom, že ľudia ako on, by mali tvoriť politiku - ľudia, ktorí si ctia dohody, ide im o väčšie dobro než o vlastné, a ktorí majú odvahu a pokoru priznať si chyby a poučiť sa z nich," dodáva Hegerová na záver.

Viac o téme: TortaNarodeniny Eduard HegerLucia Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu