Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hasiči mali čo robiť: Postupne zasahovali pri dvoch nehodách pri Soblahove

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

SOBLAHOV - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) postupne zasahovali v utorok (25. 4.) ráno pri dvoch nehodách na ceste tretej triedy pri Soblahove v okrese Trenčín. Nehody si nevyžiadali zranenia osôb. V stredu o tom informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Prvou udalosťou bola zrážka dvoch osobných áut, z ktorých vytekali prevádzkové kvapaliny. Obaja vodiči sa bez viditeľných zranení nachádzali mimo áut. "Trenčianski hasiči vymedzili miesto dopravnej nehody, na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia, vytekajúce prevádzkové kvapaliny ohraničili a zachytili absorpčnou látkou. Súčasne zdravotní záchranári HaZZ preverili zdravotný stav oboch vodičov," opísal Petrík.

Video: Rekordér na diaľnici D1 prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o o 99 km/h

Rekordér na diaľnici D1 prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o o 99 km/h (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

Po ukončení činnosti hasiči odovzdali miesto udalosti príslušníkom polície s cieľom dokumentácie nehody. "Následne bola cez tiesňovú linku ohlásená ďalšia dopravná nehoda, ku ktorej malo dôjsť na rovnakej ceste. Vo vzdialenosti približne 500 metrov od miesta prvej udalosti sa nachádzalo osobné motorové vozidlo, ktoré zostalo uviaznuté v priekope vedľa vozovky," doplnil Petrík.

Zasahujúci hasiči podľa neho preverili zdravotný stav vodiča a pomoc autonavijaka vozidlo vytiahli späť na vozovku. "Po zdokumentovaní udalosti sa vrátili k prvej dopravnej nehode, kde asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby. Následne z vozovky odstránili zachytené, uniknuté prevádzkové kvapaliny a ďalšie následky dopravnej nehody," dodal.
 

Viac o téme: NehodyHasičiZrážkaTrenčínSoblahov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu