Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové detaily v prípade vraždy a samovrážd v Petržalke: Rituálna smrť? Súrodenci mali patriť k sekte!

Bytovka, v ktorej sa tragédia stala. Zobraziť galériu (2)
Bytovka, v ktorej sa tragédia stala. (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Koncom marca sa v bratislavskej Petržalke odohrala rodinná tragédia. Okolo 10:15 vyskočil z okna bytu muž. Neskôr poobede z toho istého okna vyskočila žena. Keď vošla polícia do bytu, naskytol sa jej hrozný pohľad. Vnútri ležal zavraždený 9-ročný chlapec. Teraz na povrch vyplávali nové informácie.

Prípad, ktorý od začiatku pútal veľkú pozornosť, sa zamotáva. 20. marca doobeda boli policajti privolaní k mužovi, ktorý mal vyskočiť z okna. O niekoľko hodín neskôr vyskočila z toho istého okna žena, ktorá bola jeho sestrou. Keď sa policajtom neskôr podarilo identifikovať byt, vnútri ich šokoval pohľad na dobodaného 9-ročného chlapca. Ten bol synom 39-ročnej ženy. 

Podľa prvotných informácií sa skloňovala verzia, že 27-ročný muž dobodal chlapca, neskôr aj ženu a sám vyskočil z okna. Žena sa mala neskôr prebrať a keď uvidela svojho mŕtveho tela, rovnako sa rozhodla spáchať samovraždu. Zdá sa však, že všetko je inak. 

archívne video

Sused prehovoril o tragédii, ktorá sa stala v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Topky/Maarty)

Rituálna vražda?

Podľa výsledkov pitvy si totiž 39-ročná žena, ktorá pracovala ako psychologička, spôsobila bodné zranenia sama. Informovala o tom televízia Markíza. Prvý mal zomrieť 9-ročný chlapec. Či ho zavraždila jeho matka alebo strýko, zatiaľ známe nie je. Jednou z vyšetrovacích verzií je, že tragédia môže súvisieť s náboženskou sektou a smrť troch ľudí mohla byť rituálna. Zároveň sa však špekuluje aj o finančných problémoch. Súrodenci však pochádzali zo známej lekárskej rodiny. 

V Petržalke vyskočil z okna muž, po ňom aj jeho sestra. V byte našli mŕtve dieťa
Zobraziť galériu (2)
V Petržalke vyskočil z okna muž, po ňom aj jeho sestra. V byte našli mŕtve dieťa  (Zdroj: Topky/Maarty)

Veľké otázniky vyvoláva aj postup polície. Tej sa totiž byt, z ktorého súrodenci vypadli, podarilo lokalizovať o 16:30. Pri mužovi pritom zasahovali o 10:15. Podľa policajného prezidenta Štefana Hamrana doterajšie výsledky z kontroly nepotvrdili, že by mali policajti pri zásahu pochybiť. Preverujú ešte záznamy z operačného strediska. Dodal, že zmiasť ich mala aj svedkyňa, ktorá označila nesprávny byt. 

Viac o téme: TragédiaSúrodenciSektaPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu