Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vznikne nové ministerstvo? Tarabovci predkladajú návrh zákona, Sme rodina ich podporí

Boris Kollár
Boris Kollár (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Hnutie Sme rodina podporí vznik ministerstva cestovného ruchu a športu. Predseda Národnej rady SR Boris Kollár to uviedol v nedeľu na sociálnej sieti. Poukázal na to, že Slovensko má množstvo kvalitných športovcov, ktorí robia krajine skvelé meno vo svete, ale nedostáva sa im dostatočnej podpory zo strany štátu.

"S prezidentom Slovenského olympijského a športového výboru som diskutoval práve o vytvorení ministerstva športu, ktoré by nestálo náš štát žiadne peniaze navyše," povedal Kollár. Verí, že sa to podarí. Hnutie poznamenalo, že vďaka novovytvorenému ministerstvu by sme vedeli šport na Slovensku systematicky podporovať a rozvíjať.

Archívne video

Boris Kollár chce pre problémy okolo dovozu obilia z Ukrajiny kontrolu bezcolnej zóny (Zdroj: TASR/ Miroslava Mlynárová)

Nezaradený poslanec Tomáš Taraba predkladá do Národnej rady SR zákon na zriadenie ministerstva cestovného ruchu a športu SR. Dohodol sa na tom s mimoparlamentnou SNS, ktorá legislatívny návrh na zriadenie ministerstva pripravila.

 

PODPORIME VZNIK MINISTERSTVA CESTOVNEHO RUCHU A SPORTU! Slovensko ma mnozstvo kvalitnych sportovcov, ktori nam robia...

Posted by Boris Kollar on Sunday, March 26, 2023

 

Viac o téme: ŠportMinisterstvoCestovný ruchBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu