Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po nezvestnom Iosifovi Mihai Szantovi z Rumunska

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA - Polícia pátra po nezvestnom 37-ročnom Iosifovi Mihai Szantovi z Rumunska. Mohol by sa pohybovať nielen po Trnave, kde pracuje a býva na ubytovni, ale aj po celom území Slovenska. Informovala o tom trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová. Naposledy ho videli 21. februára.

"Muža naposledy videl jeho spolubývajúci a zároveň kolega, keď mal odísť do obchodu. Naspäť sa už nevrátil a nikomu známemu o sebe nepodal žiadnu správu. Na ubytovni pritom nechal všetky osobné veci. So sebou by mal mať len mobilný telefón, ktorý je však nedostupný. Spojiť sa s ním skúšala aj jeho najbližšia rodina, no ani tej sa to, žiaľ, doposiaľ nepodarilo," uviedla.

Polícia pátra po nezvestnom Iosifovi Mihai Szantovi z Rumunska
Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po nezvestnom Iosifovi Mihai Szantovi z Rumunska  (Zdroj: Facebook/Polícia - Trnavský kraj)

Nezvestný je 175 centimetrov vysoký a na ľavej strane hlavy má veľkú jazvu. Pri odchode mal na sebe dlhšiu tmavú bundu a tmavé nohavice. Ak niekto muža videl alebo má o jeho súčasnom pobyte akékoľvek informácie, môže bezodkladne kontaktovať políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

 

37 ROČNÝ RUMUN ZMIZOL BEZ STOPY KOLEGOM ANI RODINE SA DLHŠIE NEOZVAL Trnavskí policajti pátrajú po nezvestnom Iosifovi...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, March 2, 2023
Viac o téme: PátranieNezvestnýPolícia Polícia pátraRumunsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu