Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polícia pátra po 81-ročnom Jiřím Liškovi: Nevrátil sa z prechádzky v Prievidzi

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PRIEVIDZA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 81-ročnom Jiřím Liškovi, ktorý odišiel v stredu (1. 3.) o 14.30 h z bytu svojej dcéry na prechádzku do obchodného domu na Nábrežnej ulici v Prievidzi. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Nezvestný muž so svojou dcérou volal prvýkrát o 16.15 h a povedal, že je medzi školou a domami. Následne uviedol, že je medzi riekou a záhradami. Pred 18.00 h mal už telefón vypnutý. Muž sa do súčasnosti dcére už viac neozval a nie je známe, kde by sa mohol nachádzať. Mobil má už vypnutý.

Polícia pátra po 81-ročnom Jiřím Liškovi, nevrátil sa z prechádzky v Prievidzi
Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po 81-ročnom Jiřím Liškovi, nevrátil sa z prechádzky v Prievidzi  (Zdroj: Facebook/Polícia - Trenčiansky kraj)

Muž chodí o paličke, bez ktorej nie je schopný chôdze

Muž chodí o paličke, bez ktorej nie je schopný chôdze. Lieky, ktoré má užívať, so sebou nemá. "Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestného, nám môžete oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne kontaktujte našu oficiálnu stránku na Facebooku formou súkromnej správy," vyzvala verejnosť polícia.

 

81-ROČNÝ JIŘÍ LÍŠKA SA NEVRÁTIL Z PRECHÁDZKY. POMÔŽTE NÁM HO NÁJSŤ🙏 ➡️Včera o 14.30 hod odišiel 81-ročný Jiří Liška z...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Wednesday, March 1, 2023
Viac o téme: MužPátranieNezvestnýPolícia Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu