Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Daniel Lipšic prichytený v Prahe s inou ženou: Milenka? Špeciálny prokurátor vyvracia špekulácie

Daniel Lipšic Zobraziť galériu (2)
Daniel Lipšic (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA/PRAHA - Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic strávil víkend v Prahe. Tam sa, okrem veľkolepého koncertu Dary Rolins, konali aj prezidentské voľby. Mesto bolo plné Slovákov a niektorí z nich si špeciálneho prokurátora všimli. Spoločnosť mu pritom robila spočiatku neznáma žena.

Video, na ktorom vidno špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica s neznámou ženou, ako sa prechádzajú po uliciach hlavného mesta Českej republiky, zverejnil web Plus7dni. Ide o prokurátorku Martinu Kellerovú, Lipšicovu podriadenú. Na záberoch vidno, ako sa prechádzajú a Kellerová drží Lipšica pod pazuchou. Na základe toho sa okamžite vynorili špekulácie o tom, že špeciálny prokurátor a Kellerová sú milenci. 

Daniel Lipšic v Prahe s prokurátorkou Martinou Kellerovou
Zobraziť galériu (2)
Daniel Lipšic v Prahe s prokurátorkou Martinou Kellerovou  (Zdroj: Reprofoto/Plus7dni)

Bola to obyčajná prechádzka, reaguje Lipšic

Špeciálny prokurátor sa k videu a článkom vyjadril v pondelok na sociálnej sieti. "Z dôvodu záujmu týždenníka Plus 7 dní a denníka Plus jeden deň (vo vlastníctve finančnej skupiny Penta) o moju návštevu Prahy, a z dôvodu ochrany mojej rodiny, považujem za potrebné sa k môjmu víkendovému súkromnému pobytu stručne vyjadriť. V Prahe som bol cez víkend na súkromnej ceste. Mal som viacero stretnutí s mojimi známymi a kolegami," napísal Lipšic. 

archívne video

Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry kritizujú spôsob, akým sa používa paragraf 363 (Zdroj: Topky/Maarty)

Uviedol, že aj jeho kolegyňa v ten víkend cestovala do Prahy na koncert, ktorý sa konal v O2 aréne. "Keďže sme vedeli, že budeme v rovnakom čase v Prahe, tak sme sa stretli a následne sme sa boli prejsť v centre mesta. V Prahe bolo kvoli danému koncertu veľké množstvo Slovákov. Napriek tomu ma ani len nenapadlo sa “skrývať”, keďže obyčajnú prechádzku s kolegyňou prokurátorkou, možu za predmet záujmu považovať iba bulvárne médiá," napísal.

Dodal, že podvečer už nemal iný program a keďže Prahu pomerne dobre pozná, tak sa Kellerovej ponúkol, že ju odprevadí do O2 arény. "Metro bolo plné Slovákov, pričom viacerí sa so mnou fotili, o čom isto existuje tiež fotodokumentácia. Následne som sa vrátil sám do centra Prahy na ďalšie stretnutie. Chápem záujem aj motiváciu niektorých bulvárnych médií pri písaní o mojej osobe. Ani táto zjavná motivácia by však nemala prekračovať určitú hranicu, ktorá zasahuje aj moju nabližšiu rodinu," dodal Lipšic. 

Viac o téme: ProkurátorProkurátorkaDaniel LipšicPrahaŠpeciálny prokurátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu